Powered by Smartsupp

Chlorella prášok BIO 190g

Výrobca: deco italia
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: 6426282671433
Dostupnosť: vypredané
14.08 bez DPH
16.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Chlorella prášok BIO 190g

Typ produktu: prášok
Účinná látka: chlorella
Certifikácia: prírodná
Alergény: bez droždia, bez lepku, bez laktózy
Strava: žiadny cukor, žiadna soľ
Množstvo, objem, hmotnosť: 190 gramov

Popis produktu
Chlorella je jednobunková sladkovodná zelenomodrá mikroriasa, ktorá je veľmi bohatá na živiny. Má dôležitý obsah bielkovín, vitamínov, minerálov, esenciálnych aminokyselín a chlorofylu.

Zloženie
Chlorella prášok (Chlorella Pyrenoidosa).

odporúčania

1. Zvyšuje činnosť imunitného systému
Chlorella stimuluje imunitný systém produkciou interferónu, stimuluje aktivitu makrofágov, T buniek a faktor nekrózy nádorov, vďaka čomu je účinná pri preventívncii rakoviny, ako aj bakteriálnych alebo vírusových infekcií. Štúdia japonských vedcov z japonskej univerzity Kanazawa publikovaná v špeciálnom vydaní časopisu Health World 1989 demonštruje vplyv zvýšenia imunity chlorellou v priebehu času.

2. Chráni telo pred rakovinou
Vďaka svojmu obsahu v karotenoidoch (silne antioxidačné látky) má preventívnu úlohu proti rakovine u ľudí. Posledné štúdie juhokórejských vedcov ukazujú, že violaxantín (prítomný v C. ellipsoidea) a luteín prítomný v C. vulgaris majú vlastnosti, ktoré bránia množeniu nádorových buniek a zvyšujú apoptózu rakovinových buniek - Journal of Agricultural and Food Chemistry, 26 Novembra 2008.

3. Zvyšuje životnosť a omladzuje telo
Chlorella pyrenoidosa obsahuje anti-aging faktor nazývaný CGF (Chrolella Growth Factor), ktorý má dôležitú úlohu pri stimulácii rastu, vývoja a neustálej obnovy buniek v ľudskom tele. Veľmi cenný je tiež obsah nukleových kyselín RNA a DNA, vďaka čomu je efektívny v procesoch opravy buniek a zvyšuje tak životnosť.

4. Chelátor chemikálií a ťažkých kovov v tele
Vďaka vysokému obsahu chlorofylu Chlorella detoxikuje telo škodlivých chemikálií (pesticídy, lieky, ťažké kovy). Štúdia uskutočnená v Japonsku a publikovaná v časopise Journal of Medicinal Food v marci 2007 zistila, že dojčiace ženy užívajúce chlorellu mali oveľa nižšie hladiny toxických látok (dioxín) v materskom mlieku v porovnaní so ženami, ktoré tak neurobili. užívali tento doplnok výživy a hladiny IgA (imunoglobulínu) sa významne zvýšili u žien v skupine konzumujúcej chlorellu, čo viedlo k zníženiu infekcií u novorodencov v tejto skupine. Ďalšia štúdia na laboratórnych myšiach, publikovaná v Food Chemistry Toxicology v júli 2008, ukázala, že liečba chlorellou významne znížila hladinu olova v krvi a tkanivách.

5. Znižuje hladinu cholesterolu v tele
V článku publikovanom v časopise Journal of Medicinal Food v septembri 2008 japonskí vedci preukázali, že zvýšené hladiny cholesterolu v krvi sa vrátili k normálu u pacientov liečených 16 týždňov chlorellou v porovnaní s kontrolnou skupinou a kolísajúcimi hladinami glukózy. 

Administrácia
Odporúčané denné množstvo je 5-10 gr / deň (1 - 2 čajové lyžičky). Môže sa rozpustiť vo vode alebo v zeleninovom alebo ovocnom džúse (pri izbovej teplote).

Update cookies preferences