€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

logo template4

 

Pigmenty, farbivá

Farby sú pre dekoratívnu kozmetiku nevyhnutné. Farebné sľudy alebo trblietavé pigmenty vyčarujú v našich produktoch a mydlách žiarivé farby. Zaujmú nádhernými farbami a nádychom lesku do takmer kovového lesku. Východiskovou látkou je často jemne mletá sľuda - minerál zo skupiny plošných silikátov. Tieto sľudové vločky sú pokryté vysoko tepelne odolnými farbivami, ako sú oxidy železa, ultramaríny alebo oxid chrómu.
Minerálne pigmenty: Tu ponúkané pigmenty sú veľmi starostlivo vybrané a neobsahujú (pokiaľ je známe) žiadne škodlivé azofarbivá, ktoré sa nachádzajú hlavne v červených a žltých tónoch. Napriek tomu - aj v kombinácii s perleťovými pigmentmi - sa dajú vyrobiť všetky farby.
Perleťové pigmenty: Perleťové pigmenty sa lesknú v rôznych tónoch v závislosti od dopadu svetla a sú veľmi populárne v kozmetickom priemysle. Je veľmi ťažké udržať tieto pigmenty ako na obrázku, práve preto, že sa tak trblietajú. Ale dúfam, že vám aj tak môžeme poskytnúť približný dojem z nádherných farieb.
Farby na báze vody sú ideálne na farbenie všetkých kozmetických výrobkov. Nie vždy sú však stopercentne stálofarebné, a preto je možné odporúčať kombináciu s perleťovými pigmentmi, najmä pre priehľadné glycerínové mydlo.

Pigmenty a farby v kozmetike

Filter
Cena
10% Beta-karotén (vo vode rozpustný)na sklade7.90 € 10% Beta-karotén (vo vode rozpustný)V zložení kozmetiky je dôležitejšia jej antioxidačná aktivita - karotén chráni pokožku pred predčasným starnutím v dôsledku vystavenia negatívnym faktorom, Alkana farbiarska koreňový prášok do kozmetikyna sklade4.19 € Alkana farbiarska koreňový prášok do kozmetikyKoreň alkany farbiarskej sa používa hlavne ako prírodné farbivo, ktoré dodáva rubínovo červenú farbe s fialovým nádychom pre bezvodú kozmetiku, ako sú: Alkana koreň, prášok 100 / 500 / 1000 gna sklade5.90 € Alkana koreň, prášok 100 / 500 / 1000 gAlkanna patrí do čeľade borákovité a je pôvodom z celého stredomorského regiónu. Prášok z koreňa Alkanna sa v skorších dobách používal na farbenie vlny, Alkana olejskladom 3 ks2.90 € Alkana olejKoreň rastliny Alkanna tinctoria produkuje zo svojej kôry červené farbivo. Jednou z hlavných zložiek jeho koreňa je alkanín, pigment rozpustný v olejoch a Anatto prášok 100 / 500 / 1000 gna sklade7.19 € Anatto prášok 100 / 500 / 1000 gV Európe nájdete Annatto aj v potravinárskom priemysle. Je známe, že sa používa na farbenie varených vajec, ale rôzne druhy syrov sú tiež „okorenené“ Annatto prášok na výrobu kozmetikyna sklade2.19 € Annatto prášok na výrobu kozmetikyAnnatto prášok je bohatý na karotenoidy a je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami. Podporuje opaľovanie, pripravuje pokožku na slnečné žiarenie, dodáva BIO ​​kvety ibišteka, prášokna sklade3.90 € BIO ​​kvety ibišteka, prášokPrášok z kvetov ibišteka (botanický názov: antokyanidíny) sa môže používať ako prírodná farebná zložka v mnohých kozmetických formuláciách - vyčaruje Biely 30, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.19 € Biely 30, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyBiely 30, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky je hladký lesklý biely perleťový pigment, stredné pokrytie, vynikajúci na zvýraznenie a zjemnenie tmavších Biely hydrofilný kozmetický pigmentna sklade2.99 € Biely hydrofilný kozmetický pigmentBiely hydrofilný kozmetický pigment je získaný za asistencie Kyseliny fytovej, ktorá je použitá na povrchovú úpravu týchto pigmentov je získaná z ryžových Bronzový 70, pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.39 € Bronzový 70, pigment na výrobu kozmetikyBronzový 70, pigment na výrobu kozmetiky stredne farebný hnedý perleťový pigment s bronzovým leskom. Veľkosť častíc: 10 - 60 mikrónov, Aplikácie, použitie Béžový 87, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.39 € Béžový 87, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyBéžový 87 sľuda, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky, Béžová perleťová sľuda so striebornými odleskami. Pre vaše očné tiene, rúž, lesk na pery, Carmoisine E122 – prášok, červené farbivo 10 gvypredané1.99 € Carmoisine E122 – prášok, červené farbivo 10 gE122 je odvodený z dechtu, podobne ako iné azofarbivá, a je tiež známy ako karmoizín a/alebo azorubín v závislosti od krajiny, v ktorej sa zložka Chlorofylínový prášok na farbenie kozmetikyna sklade3.49 € Chlorofylínový prášok na farbenie kozmetikyChlorofylínový prášok na farbenie kozmetiky je silné rastlinné farbivo živej a krásnej zelenej farby vhodné na farbenie kozmetických prípravkov na báze vody, Diamantový 29, pigment na výrobu kozmetikyna sklade1.99 € Diamantový 29, pigment na výrobu kozmetikyDiamantový 29, pigment na výrobu kozmetiky je Iskrivo perleťový pigment, ľahké pokrytie, dodáva vynikajúci lesk. Veľkosť častíc: 20 - 150 mikrónov, Dračia krv prášok 10 gna sklade7.39 € Dračia krv prášok 10 gDračia krv sa používa ako magický ochranný prostriedok. Dych draka sa používa na pokrytie tela na ochranu pred démonmi a negatívnymi energiami. Do kadidlových Fialový 27, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.79 € Fialový 27, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyFialový 27, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky je krásny mangánovo fialový matný pigment, intenzívnej farby, vhodný najmä pre vaše výrobné projekty Fialový íl / hlinkaskladom 2 ks6.99 € Fialový íl / hlinkaFialová, farba sladkosti a snov, upokojuje myseľ a podporuje duchovnosť. Fialový íl, zmes prírodného kaolínového bieleho ílu a minerálnych pigmentov, je Hnedý 23, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.29 € Hnedý 23, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyHnedý 23, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky je Hnedý pigment stredného odtieňa s mierne červenými tónmi, ideálny pre základy a farebnú kozmetiku. Hnedý 89, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade2.19 € Hnedý 89, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyHnedý 89, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky stredne hnedý perleťový pigment s odtieňom kávy a zlatým leskom. Veľkosť častíc: 10 - 60 mikrónov, Holografické trblietky Purple 1 gskladom 1 ks4.29 € Holografické trblietky Purple 1 gGlitre na kozmetické použitie vo fialovej farbe. Dodáva svetlú farbu a lesk..Dodávajú svetlú farbu a lesk. Špeciálne navrhnuté pre make-up. Možno ich použiť INDIGO - PRÁŠOK, pravý!na sklade14.90 € INDIGO - PRÁŠOK, pravý!Pravý indigo prášok dáva nádhernú tmavo modrú farbu! Tropická indigo rastlina Indigofera tinctoria patrí do čeľade bôbovité (Fabaceae). Vlasť indiga je - KURKUMA PRÁŠOK NATURALna sklade3.90 € KURKUMA PRÁŠOK NATURALV spojení s inými práškami na farbenie dodáva Curcuma vašim blond alebo hnedým vlasom živé „slamovožlté“ odlesky. Je to tiež žiarivo žlté farbivo, Kamala mletý prášokna sklade10.79 € Kamala mletý prášokIndická kamala je obľúbenou prísadou na diy výrobu pleťových masiek, najmä pri začervenaní a pocite pálenia na pokožke. Za týmto účelom sa prášok zmieša Koralový 88, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyna sklade3.19 € Koralový 88, kozmetický pigment na výrobu kozmetikyKoralový 88, kozmetický pigment na výrobu kozmetiky je perleťový pigment svetlého koralového odtieňa s broskyňovým podtónom a zlatým leskom. Veľkosť