logo template4

Exfolianty

Exfolianty (alebo brusivá) sú zlúčeniny schopné odlupovať vrchnú vrstvu odumretých buniek pokožky, čím zanechávajú pokožku hladšiu, sviežejšiu a menej pokrčenú (peelingy). Výsledkom exfoliácie je podpora prekrvenia pokožky a zvýšenie premeny povrchových buniek pokožky. Exfoliáciu je možné dosiahnuť buď mechanicky drhnutím pokožky čistiacimi prostriedkami obsahujúcimi malé, tvrdé častice (exfolianty), alebo tiež chemicky nanášaním čistiacich prostriedkov obsahujúcich aktívne zložky s peelingovým účinkom (napr. Alfa-hydroxykyseliny, beta-hydroxykyseliny a ďalšie).

Filter
Cena
APIBREEZE™ 10 mlskladom 3 ks10.90 € APIBREEZE™ 10 mlApibreeze™ je prírodná aktívna zložka, 100% prírodného pôvodu a v súlade s COSMOS, ktorá ponúka miernu obnovu pokožky spolu s etickým a zodpovedným Granule z mandľového a olivového jadrana sklade u dodávateľa8.59 € Granule z mandľového a olivového jadraGranule z mandľových a olivových jadier sa získavajú z mandľových jadier a olivových kôstok. Po vysušení sú jadrá najemno zomleté, kým nevzniknú Hibiscus, Ibištek prášok do kozmetikyna sklade8.99 € Hibiscus, Ibištek prášok do kozmetikyHibiscus, Ibištek jemný prášok do kozmetiky s exfoliačným účinkom, bohatý na antokyány, vitamín C a antioxidanty, pôsobí synergicky a má silný účinok Iris germanica florentina prášok z koreňana sklade6.59 € Iris germanica florentina prášok z koreňaIris germanica florentina prášok z koreňa s vôňou pripomínajúcou fialky sa používa ako základ pre suché šampóny, zubné prášky, pleťové masky, píling Jojobové perličky biele 40/60na sklade11.90 € Jojobové perličky biele 40/60Jojobové korálky sú vhodné na jemné lúpanie. Jojobové voskové perly majú teplotu topenia približne 70 stupňov Celzia, t.j. na pokožke sa neroztopia. Sú to Keratoline C PS 10 mlskladom 1 ks6.90 € Keratoline C PS 10 mlKeratoline™ je enzymatická exfoliácia, ktorá jemne odstraňuje odumreté bunky a odhaľuje mladšiu a zdravšie vyzerajúcu pokožku. Používa sa v produktoch proti Kyselina mliečna, Lactic acid AHA do kozmetikyna sklade3.90 € Kyselina mliečna, Lactic acid AHA do kozmetikyKyselina mliečna, lactic acid sa prirodzene vyskytuje v alfa-hydroxykyseline, je okysľovacím činidlom s hydratačnými a exfoliačnými vlastnosťami. Môže byť Múka z hroznových jadier - 100 gna sklade3.90 € Múka z hroznových jadier - 100 gOdtučnený prášok z hroznových jadierok na použitie v domácich kozmetických výrobkoch a potravinách Múka z lisovaných hroznových jadierok je 100% prírodná Olivový píling, exfoliátor do kozmetikyna sklade4.59 € Olivový píling, exfoliátor do kozmetikyOlivový píling, exfoliátor je prírodná peelingová zložka vyrobená z olivových jadierok, dodáva pokožke jemnosť a žiarivosť. stabilný vo všetkých typoch Ovocné kyseliny AHA do kozmetikyna sklade9.90 € Ovocné kyseliny AHA do kozmetikyOvocné kyseliny AHA do kozmetiky zlepšujú hydratáciu a súčasne zvyšujú produkciu kolagénu a glykozaminoglykánu, ako aj vedia zvrátiť kožnú atrofiu pre Papaya extrakt do kozmetikyna sklade2.90 € Papaya extrakt do kozmetikyVýťažok z ovocia papája pre domácu kozmetiku, ako sú exfolianty alebo starostlivosť o pleť proti starnutiu Papája je plodom papayaplantu Carica. Je pôvodom v Peeling z pomarančovej kôry na výrobu kozmetikyna sklade7.90 € Peeling z pomarančovej kôry na výrobu kozmetikyPeeling z pomarančovej kôry je exfoliačný prostriedok bohatý na antioxidanty a tonizujúce látky, ktorý sa používa na zloženie výrobkov na čistenie tváre a Prírodná kyselina BHA salicylová do kozmetikyna sklade13.59 € Prírodná kyselina BHA salicylová do kozmetikyPrírodná kyselina BHA salicylová (beta-hydroxykyselina) známa svojimi antimikrobiálnymi vlastnosťami, užitočná pre problémovú pokožku, zvyšuje obnovu buniek Rizi - Sférické perly na výrobu kozmetikyna sklade3.19 € Rizi - Sférické perly na výrobu kozmetikyRizi Sférické perly vyrobené z ricínového oleja s pílingovými vlastnosťami a starostlivosti o pokožku. Mŕtve bunky pokožky a nečistoty sa jemne odstránia. Water-Film™ (Galactoarabinan)vypredané6.90 € Water-Film™ (Galactoarabinan)Water-Film™ (Galactoarabinan) je výťažok zo stromu Anadenanthera Colubrina (rastúca v Amerike), ktorý obsahuje Galactoarabinan, je prírodná filmotvorná látka,