logo template4

Hydratácia

Filter
Cena
ALOE VERA 10-násobný koncentrát 10 / 100 / 1000 mlna sklade3.49 € ALOE VERA 10-násobný koncentrát 10 / 100 / 1000 mlTento 10-násobný koncentrát je vhodný najmä na starostlivosť o dehydratovanú, popraskanú a suchú pokožku. Tiež upokojuje úpal a stará sa o matné a suché Acetamidoethoxyethanol (Elfamoist AC)na sklade3.49 € Acetamidoethoxyethanol (Elfamoist AC)Elfamoist AC je zvlhčovadlo. Ide o účinnú aktívnu zložku, ktorá ľahko preniká do pokožky (stratum corneum), hydratuje a zväčšuje, pričom poskytuje Algae Slim Complex 25 gna sklade4.90 € Algae Slim Complex 25 gJedinečná a inovatívna zmes morských rias, komplexný extrakt z Fucus, Nori, Enteromorpha, Wakame a Lithothamnium, ktorý poskytuje prirodzený spôsob, ako obnoviť Aloe Vera gél do kozmetikyna sklade13.90 € Aloe Vera gél do kozmetikyAloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Aquaxyl®, aktívna látka na hydratáciu 10 / 50 / 100 / 500 mlna sklade4.90 € Aquaxyl®, aktívna látka na hydratáciu 10 / 50 / 100 / 500 mlAquaxyl™ ponúka 3D hydratačný hydrakoncept pre cirkuláciu vlhkosti vo všetkých vrstvách pokožky a posilnenie kyseliny hyalurónovej. Kožná bariéra je BANÁNOVÝ PRÁŠOK organický 50 g do kozmetikyna sklade3.90 € BANÁNOVÝ PRÁŠOK organický 50 g do kozmetikyBanány sú veľmi bohaté na cukry a slizy, vyživujú, zjemňujú a zabraňujú dehydratácii suchej pokožky a vlasov, vďaka čomu je tento extrakt vynikajúci na Betaín do kozmetikyna sklade3.59 € Betaín do kozmetikyBetaín do kozmetiky. Betaín, derivát aminokyseliny, je prírodný zvlhčovač. Používa sa v kozmetických aplikáciách na pokožku, vlasy a ich farbu, pomáha Ceramid do kozmetiky 5 gna sklade15.49 € Ceramid do kozmetiky 5 gCeramid na výrobu kozmetiky. Je to roztok pripravený na použitie, ktorý posilňuje prirodzenú lipidovú bariéru suchej a starnúcej pokožky, zlepšuje dlhodobú Ceramidy NP čisténa sklade12.90 € Ceramidy NP čistéCeramidy účinne chránia pred stratou vlhkosti a podráždením pokožky a podporujú obnovu prirodzenej kožnej bariéry. Ceramidy sú v starostlivosti o pokožku DI PROPYLENE GLYCOL (DPG) 250 mlna sklade6.90 € DI PROPYLENE GLYCOL (DPG) 250 mlNáš dipropylénglykol je povrchovo aktívna látka a vynikajúci prostriedok na hydratáciu, ktorý možno nájsť v mnohých hydratačných produktoch. Obsahuje ho Extrakt z čiernej perly 10 mlskladom 8 ks4.49 € Extrakt z čiernej perly 10 mlExtrakt čiernej perly je minerálny extrakt, ktorý poskytuje žiarivosť a revitalizáciu. Môže byť použitý v širokom rozsahu osobnej starostlivosti a Faktor vlhkosti NMF 10 / 100 mlna sklade3.90 € Faktor vlhkosti NMF 10 / 100 mlFaktor vlhkosti NMF (Natural Moisturizing Factor) podporuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť. Dá sa dobre použiť aj v šampónoch a kondicionéroch na suché Hodvábny proteín do kozmetikyna sklade3.90 € Hodvábny proteín do kozmetikyHodvábny proteín je vyrobený z pravých hodvábnych vlákien a je to žltkastá tekutina, ktorá zanecháva pokožku zamatovo hebkú. Proteín je rovnako vhodný na HyaClear® 7 so siedmimi rôznymi molekulami kyseliny hyalurónovej, 10 ml najnovšia inovácia kyseliny hyalurónovejskladom 2 ks11.90 € HyaClear® 7 so siedmimi rôznymi molekulami kyseliny hyalurónovej, 10 mlHyaClear® 7, jedinečne vytvorená zložka so siedmimi (7) rôznymi molekulovými hmotnosťami kyseliny hyalurónovej, ktorá poskytuje pleti dva spôsoby účinku pre Hyalomuco NEO 5 / 10 gna sklade7.90 € Hyalomuco NEO 5 / 10 gHyamoluco neo poskytuje okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožky. Ide o koncentrovaný hydratačný komplex glycerínu, serínu, trehalózy a močoviny uzavretý v KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT®vypredané2.90 € KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT®KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FUCOCERT® Táto všestranná aktívna zložka prírodného pôvodu zložená z polysacharidov má vynikajúce zvlhčovacie vlastnosti *, KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN - Prebiulin FOS 10 gvypredané3.90 € KOZMETICKÁ ÚČINNÁ LÁTKA INULIN - Prebiulin FOS 10 gpreBIULIN FOS je polyfruktóza, ktorá sa extrahuje z koreňa čakanky a potom sa enzymaticky čistí. Tento prebiotický cukor riadi našu kožnú mikrobiotu a Kokosové mlieko do kozmetiky 10 mlskladom 10 ks3.39 € Kokosové mlieko do kozmetiky 10 mlKokosové mlieko dodáva vlasom a pokožke hebkosť, hydratáciu a výživu. Kokosové mlieko je prirodzene sa vyskytujúca zložka, ktorá sa používa na hydratáciu Kolagén, natívny, 1% číryna sklade5.29 € Kolagén, natívny, 1% číryKolagén má veľmi vysokú schopnosť viazať vlhkosť. Kolagén v krémoch viaže veľa vlhkosti a pokožka sa cíti dlhšie hladká a svieža. Kolagén je Kyselina hyaluronová 5% v lipozomálnom roztokuna sklade7.49 € Kyselina hyaluronová 5% v lipozomálnom roztokuHyalurónová kyselina zlepšuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť. Tekutiny sú lipozomálne roztoky / disperzie nabité účinnými látkami. Týmto spôsobom Kyselina hyalurónová HMW do kozmetiky 1 / 10 gna sklade4.90 € Kyselina hyalurónová HMW do kozmetiky 1 / 10 gHyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je skvelý BIO produkt s jeho hydratujúcim dopadom. Je častou prísadou rôznej kozmetiky. Je vhodný pre rôzne typy pleti, Kyselina hyalurónová LMW do kozmetiky 1 / 10 gna sklade5.59 € Kyselina hyalurónová LMW do kozmetiky 1 / 10 gHyaluornát sodný / kyselina hyalurónová je nesmierne dôležitým faktorom v hydratácií vašej pleti. V kozmetike je častokrát zastúpená, vyznačuje sa Kyselina hyalurónová, čistá, OLIGO do kozmetiky 1 / 5 gna sklade5.90 € Kyselina hyalurónová, čistá, OLIGO do kozmetiky 1 / 5 gKyselina hyalurónová patrí medzi hlavné prírodné hydratačné faktory, v kozmetike je široko využívaný. Účinný pre rôzne druhy pletí. Ako aj pre širokú Lecitín slnečnicový práškovýna sklade10.90 € Lecitín slnečnicový práškovýSlnečnicový lecitín je ideálny na výrobu čokolády, dezertov alebo dipov. Tento produkt je bez chuti, jemnozrnný a vysoko rozpustný. Lecitín sa zvyčajne