logo template4

Surfaktanty / tenzidy

Povrchovo aktívne látky - surfaktanty čistia a vytvárajú penu pôsobením na povrch medzi tukom a vodou (povrchovo aktívne látky). Môžu sa zmiešať s vodou a tukom z pokožky, čo umožňuje odstránenie nečistôt. Na základe svojej čistiacej sily sú povrchovo aktívne látky klasifikované ako primárne a sekundárne alebo pomocné povrchovo aktívne látky. Na základe chemickej štruktúry existujú aniónové, amfotérne, neiónové a kvartérne látky. Tenzidy tvoria základ všetkých osobných čistiacich prostriedkov a môžu mať tiež zmáčacie, kondicionovacie, odtučňujúce, emulgačné a zahusťovacie účinky. 
Povrchovo aktívne látky sú tiež veľmi užitočné pre domáce mydlá (najmä tekuté mydlá) na zlepšenie penenia a zníženie tvrdosti. Pridávajú sa do zmesi olej-lúh počas varu. Povrchovo aktívne látky výrazne urýchľujú a zlepšujú proces výroby mydla.
Filter
Cena
Alkyl Polyglucosidena sklade5.49 € Alkyl PolyglucosideAlkylpolyglukozid (Caprylyl / Capryl Glucoside) je neiónový surfaktant, ktorý je odvodený od mastných alkoholov a glukózy. Všetky zložky sú rastlinného Betain HT / Cocamidopropyl betainena sklade1.59 € Betain HT / Cocamidopropyl betaineBetaín je povrchovo aktívna látka priateľská k pokožke s WAS (= pracie účinné látky): približne 30%. Náš betaín je získaný z mastných kyselín v Cocamidopropyl betaine, prášokna sklade4.89 € Cocamidopropyl betaine, prášokCocamidopropyl betaine je vysoko koncentrovaný amfotérny prášok s vynikajúcimi penivými a čistiacimi vlastnosťami, veľmi šetrný k pokožke. Dodáva jemnosť Coco / koko glukozidna sklade2.99 € Coco / koko glukozidCoco / koko glukozid, 200 ml. Coco Glucoside je neiónová povrchovo aktívna látka vyrobená chemickou reakciou medzi kokosovým olejom a ovocným cukrom. Extrémne Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetikyna sklade3.59 € Coco glucoside, Glyceryl oleate na výrobu kozmetikyCoco glucoside, Glyceryl oleate je zosilňovačom lipidových vrstiev a prostriedok na opätovné vykrmovanie s vlastnosťami zvyšujúcimi viskozitu, používaný ako Decyl glucoside, Decylglukozidna sklade5.89 € Decyl glucoside, DecylglukozidDecyl glucoside, Decylglukozid vhodný na použitie ako základná povrchovo aktívna látka alebo pomocná povrchovo aktívna látka v čistiacich prípravkoch. Detergent EKO, čistiaci základskladom +16.59 € Detergent EKO, čistiaci základDetergentný základ je mierna amfotérna povrchovo aktívna látka. Obsahuje zložky získané z kokosového oleja: Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Lactylát. Emulsense ™na sklade11.90 € Emulsense ™Emulsense ™ je prírodný katiónový surfaktant pre starostlivosť o vlasy a získava sa výlučne z fermentácie a rastlinných materiálov pomocou udržateľných Facetensidna sklade2.59 € FacetensidFace tenzid sa skladá z rastlinných surovín a používa sa ako základný tenzid. Je mimoriadne jemný a láskavý k pokožke, takže nedráždi sliznice. Preto sa Glycintensid AM 2na sklade4.49 € Glycintensid AM 2Glycínový tenzid AM 2 je amfotérny tenzid, a preto má pozitívny a negatívny náboj. Je jemný a dobre čistí a môžete ho nahradiť alebo zmiešať s Jemný základ na umývanie a čisteniena sklade5.89 € Jemný základ na umývanie a čistenieJemný základ na umývanie a čistenie sa považuje za koncentrovanú zmes jemných povrchovo aktívnych látok, univerzálny základ pripravený na priame použitie s Laurethsulfát sodný 26% - SLESna sklade1.59 € Laurethsulfát sodný 26% - SLESZÁKLAD POVRCHOVO AKTÍVNEJ LÁTKY - Laurethsulfát sodný 26% Tento jemný povrchovo aktívny prípravok na báze rastlín, sa používa na zahustenie vzorcov Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetikyna sklade5.59 € Lauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetikyLauryl glukozid, Lauryl glucoside na výrobu kozmetiky sa obvykle používa ako povrchovo aktívna látka. Je to zakalená viskózna pasta. Široko používaný POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSAna sklade4.49 € POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSAPOVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA SLSA - Lauryl Sulfoacetate SLSA povrchovo aktívna látka je povrchovo aktívna látka odvodená z kokosového oleja, ktorá je vo forme Perlastan® SC 25 NKPFna sklade8.79 € Perlastan® SC 25 NKPFPerlastan® SC 25 NKPF je variant Perlastanu SC NKW bez palmového oleja alebo oleja z palmových jadier. Jedná sa o mimoriadne jemný povrchovo aktívny prostriedok na Plantapon SF rastlinnýna sklade8.29 € Plantapon SF rastlinnýEkologicky certifikovaná zmes povrchovo aktívnych látok Nový Plantapon® SF je rastlinná náhrada za kolagénové povrchovo aktívne činidlo Lamepon S. Plantapon Plantaren (Decyl-Glucosid)na sklade2.89 € Plantaren (Decyl-Glucosid)POVRCHOVO AKTÍVNA LÁTKA Z CUKROVEJ PENY Bez palmového oleja získaného z kokosového oleja a cukru je táto jemná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu Pomarančový koncentrát na čisteniena sklade25.90 € Pomarančový koncentrát na čistenieUniverzálny čistiaci prostriedok na báze pomarančového oleja. Veľmi ekologický čistiaci koncentrát pre kuchyňu, kúpeľňu a podlahu. Ekologicky nezávadné, Povrchovo aktívna báza T 50na sklade2.59 € Povrchovo aktívna báza T 50Tensidbase T50 je lacná povrchovo aktívna látka s vysokou penivosťou. Je veľmi vhodná do penových kúpeľov, na umývanie vlasov a do sprchových gélov. Môže SLMIna sklade3.90 € SLMILauroylmetylizethionát sodný (SLMI) je veľmi jemný (preto ideálny pre citlivú pokožku!) Povrchovo aktívna látka bez obsahu síranov, ktorá sa môže použiť SODIUM COCO SULFATEna sklade1.90 € SODIUM COCO SULFATESODIUM COCO SULFATE SCS SCS je povrchovo aktívna látka pochádzajúca z kokosového oleja, ktorá je v pevnej forme. Je to nevyhnutná surovina na výrobu domácich Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetikyna sklade4.55 € Sodium Coco Sulfát na výrobu kozmetikySodium Coco Sulfát na výrobu kozmetiky je prírodný aniónový tenzid poskytuje vynikajúci čistiaci výkon, dobrú penivosť, zahusťovanie a kondicionovanie. Môže Sodium cocoyl isethionate / SCIna sklade2.90 € Sodium cocoyl isethionate / SCISodium cocoyl isethionate prášok je mierne aniónové povrchovo aktívne činidlo odvodené z kokosu s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami, dodáva luxusnú penu, Soft EQ 65na sklade6.39 € Soft EQ 65Soft EQ 65 je kondicionér na vlasy pre prírodnú kozmetiku (Cosmos Standard, tiež certifikovaný podľa RSPO Mass Balance) Biologicky odbúrateľný vlasový

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien