logo template4

Vosky a živice

Zahusťovadlá sa používajú veľmi často v rôznych kozmetických výrobkoch. Zvyšujú konzistenciu, objem a viskozitu kozmetických výrobkov, čím poskytujú väčšiu stabilitu a lepšiu výkonnosť. Zatiaľ čo niektoré zahusťovadlá majú tiež emulgačné alebo gélotvorné vlastnosti, väčšina zahusťovadiel má schopnosť zadržiavať vodu na pokožke, a preto pôsobia ako zvlhčovače. Zahusťovadlá môžu byť úplne prírodné ako vosky, ale tiež syntetické alebo polosyntetické. Sú odvodené z rôznych zdrojov a pozostávajú z veľmi odlišných molekulárnych štruktúr vrátane polysacharidov, proteínov, alkoholov, silikónov alebo voskov.

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

Arabská guma / Acacia - na váhu - 13% skladom +1 6.95 € (7.99 €) Arabská guma / Acacia - na váhu Arabská guma, tiež známa ako meska a acacia guma, je živica získaná zo stromu pochádzajúceho z Afriky a Blízkeho východu. Historicky sa pestuje v Arábii a Arabská guma, Akácia senegalská skladom +1 1.79 € Arabská guma, Akácia senegalská Arabská guma (Akácia senegalská) je bohatá na polysacharidy a glykoproteíny, používaná ako adhézny prostriedok v rôznych zloženiach make-upu, ako je maskara BIELY VČELÍ VOSK na sklade u dodávateľa 4.90 € BIELY VČELÍ VOSK BIELY VČELÍ VOSK Včelí vosk je 100% prírodný produkt, komplexná zmes mastných esterov, mastných kyselín a uhľovodíkových zlúčenín. Zahusťuje a zvyšuje BIO KARNAUBSKÝ VOSK 50 g na sklade u dodávateľa 5.90 € BIO KARNAUBSKÝ VOSK 50 g BIO KARNAUBSKÝ VOSK Karnaubský vosk sa vylučuje z listov palmy pochádzajúcej z Brazílie: Copernica Cerifera. Tento vosk s vysokou teplotou topenia a vysokou Cetyl Alcohol - kozmetický vosk - 100g skladom +1 14.25 € Cetyl Alcohol - kozmetický vosk - 100g Cetylalkohol je viacúčelové neželatínujúce zahusťovacie činidlo, ktoré sa v kozmetickom priemysle bežne používa na dosiahnutie stabilnej konzistencie, ktorú Emulgačný vosk - 100 g na sklade 14.25 € Emulgačný vosk - 100 g Emulgačný vosk je rastlinný emulgátor používaný na kombináciu olejov a vody v kozmetických receptoch. Používa sa na reguláciu viskozity v krémoch, Guarová guma na výrobu kozmetiky skladom +2 1.89 € Guarová guma na výrobu kozmetiky Guarová guma vykazuje vynikajúce viskozné stavebné vlastnosti vo vodných formuláciách,využitie nájde aj ako zahusťovadlo a stabilizátor. zosilňovač peny a Jazmínový kvetinový vosk - 10g - 10% na sklade 4.94 € (5.49 €) Jazmínový kvetinový vosk - 10g Náš vosk Jasmine Grandiflorum má matnú oranžovohnedú farbu a má omamne bohatú, sladkú, exotickú vôňu Jasmín Grandiflorum. Kvetinový vosk je síce vysoko Jazmínový vosk do domácej kozmetiky na sklade 4.39 € Jazmínový vosk do domácej kozmetiky Jazmínový vosk do domácej kozmetiky je pevný, voňavý kvetinový vosk pochádzajúci z výroby absolútneho jasmínu, s bohatou, exotickou, sladkou vôňou. Dodajte Jojobový vosk - na váhu - 10% skladom +5 4.85 € (5.39 €) Jojobový vosk - na váhu Tento vosk sa používa v rôznych výrobkoch, ako sú: - krémy, pleťové vody, mydlá, rúž, výrobky na opaľovanie, tužidlá, výrobky na nechty a výrobky na KARAGÉNOVÁ GUMA IOTA 20 g na sklade u dodávateľa 3.99 € KARAGÉNOVÁ GUMA IOTA 20 g KARAGÉNOVÁ GUMA IOTA Tento prášok Iota Carrageenan, ktorý je extrahovaný z červených rias, je ideálny na výrobu elastických priehľadných gélov a KVETINOVÝ VOSK JASMINE GRANDIFLORUM 10g na sklade u dodávateľa 4.90 € KVETINOVÝ VOSK JASMINE GRANDIFLORUM 10g KVETINOVÝ VOSK JASMINE GRANDIFLORUM Tento vosk extrahovaný z kvetov Jasmine grandiflorum z Egypta je božský pre parfémové balzamy a krémy alebo pre vytvorenie KVETINOVÝ VOSK JASMÍNOVÝ SAMBAC 10 g na sklade u dodávateľa 5.90 € KVETINOVÝ VOSK JASMÍNOVÝ SAMBAC 10 g KVETINOVÝ VOSK JASMÍNOVÝ SAMBAC Tento prírodný kvetinový vosk, ktorý pochádza z Indie, prináša v starostlivosti konzistenciu, zvláčnenie a zvlhčujúcu silu KVETINOVÝ VOSK TUBERÓZY 10g skladom +1 5.90 € KVETINOVÝ VOSK TUBERÓZY 10g KVETINOVÝ VOSK TUBERÓZY Tento vosk extrahovaný z kvetov Tuberose, ktorý je silný a očarujúci, prináša jeho opojnú a práškovú vôňu a zároveň dodáva KVETINOVÝ VOSK Z DAMAŠSKEJ RUŽE 10 g na sklade u dodávateľa 7.90 € KVETINOVÝ VOSK Z DAMAŠSKEJ RUŽE 10 g KVETINOVÝ VOSK Z DAMAŠSKEJ RUŽE Tento vosk s extrakciou z kvetov damašskej ruže, s bohatou a evokujúcou vôňou, prinesie nádherné tóny ruže v balzamoch, Kadidlo na výrobu kozmetiky- na váhu - 10% skladom +3 5.66 € (6.29 €) Kadidlo na výrobu kozmetiky- na váhu Kadidlo na výrobu kozmetiky- na váhu. Používajte živicu samostatne ako kadidlo, dobre sa mieša s inými bylinkami a živicami a často sa používa ako základná Kandelilový vosk na výrobu kozmetiky skladom +2 1.99 € Kandelilový vosk  na výrobu kozmetiky Kandelilový vosk na výrobu kozmetiky je prírodný, tvrdý a stabilný, ktorý sa vo veľkej miere používa v osobnej starostlivosti ako zahusťovadlo, zmäkčovadlo Karnaubský vosk do kozmetiky skladom +3 1.89 € Karnaubský vosk do kozmetiky Karnaubský vosk je veľmi tvrdý prírodný vosk, ktorý sa používa hlavne v kozmetických formuláciách, poskytuje tvrdosť, stabilitu, konzistenciu a povrchový MIMOSA KVETINOVÝ VOSK 10 g na sklade u dodávateľa 4.90 € MIMOSA KVETINOVÝ VOSK 10 g MIMOSA KVETINOVÝ VOSK Mimosový vosk sa extrahuje z kvetov mimózy Acacia decurrens, kríka so žltými kvetmi s veľmi charakteristickým vzhľadom a vôňou. Mentolové kryštály - na váhu na sklade u dodávateľa 2.89 € Mentolové kryštály - na váhu Kryštály mentolu majú silnú mätovú vôňu, ktorá je príjemná a osviežujúca; používajú sa v kozmetike, masti na upokojenie svalov, proprietárne výrobky, Myrhová živica / guma - na váhu - 10% skladom +3 7.61 € (8.45 €) Myrhová živica / guma - na váhu Používajte živicu samostatne ako kadidlo, dobre sa mieša s inými bylinkami a živicami a často sa používa ako základná živica v zmesiach. Živica môže byť ORGANICKÁ AGAROVÁ GUMA 20 g na sklade u dodávateľa 7.90 € ORGANICKÁ AGAROVÁ GUMA 20 g ORGANICKÁ AGAROVÁ GUMA Agarový agar, ktorý je extrahovaný z červených rias, je 100% prírodný polysacharid známy svojou veľmi silnou gélotvornou silou. ORGANICKÁ GUAROVÁ GUMA na sklade u dodávateľa 3.40 € ORGANICKÁ GUAROVÁ GUMA ORGANICKÁ GUAROVÁ GUMA Guarová guma je zahusťovadlo získané mletím semien Cyamopsis tetragonolobus, strukoviny pôvodom z Indie a Pakistanu. Táto guma, ktorú ORGANICKÝ ŽLTÝ VČELÍ VOSK na sklade u dodávateľa 4.90 € ORGANICKÝ ŽLTÝ VČELÍ VOSK ORGANICKÝ ŽLTÝ VČELÍ VOSK Včelí vosk je 100% prírodný produkt, komplexná zmes mastných esterov, mastných kyselín a uhľovodíkových zlúčenín. Zahusťuje

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien