logo template4

Karnaubský vosk do kozmetiky

Cena 2.39
Dostupnosť: skladom +3
Kód produktu: MAYAM
Výrobca: M-1014
: 24 mesiacov
ks

Karnaubský vosk (copernicia cerifera cera) do kozmetiky 10g MAYAM

 
Veľmi tvrdý prírodný vosk, ktorý sa používa hlavne v kozmetických formuláciách na výrobu tyčiniek, poskytuje tvrdosť, stabilitu, konzistenciu a povrchový lesk.
 
INCI: copernicia cerifera cera
 

Vlastnosti Karnaubského vosku:

má najvyššiu teplotu topenia medzi prírodnými voskami 80 - 85 ° C
filmotvorná látka, vytvára ochrannú vrstvu
stabilizátor a modifikátor viskozity
zväčšuje hrúbku
zvyšuje teplotu topenia rúžov a iných tyčinkových výrobkov 
poskytuje dobré uvoľnenie formy
vhodné na zlepšenie teplotnej stability kozmetických výrobkov
poskytuje povrchový lesk
objemové činidlo pre maskary
 

Aplikácie, použitie Karnaubského vosku

Pridáva sa pre krémy, emulzie, rúže, balzamy na pery, tyčinkové dezodoranty, masti, ochranné krémy, balzamy, pomády, maskary, prípravky na líčenie
odporúčané dávkovanie 1-10%
pridajte do olejovej fázy emulzií
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: kozmetické použitie





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien