logo template4

Aktívne látky na opálenie

Filter
Cena
10% Beta-karotén (vo vode rozpustný) 10 / 50 gna sklade8.90 € 10% Beta-karotén (vo vode rozpustný) 10 / 50 gV zložení kozmetiky je dôležitejšia jej antioxidačná aktivita - karotén chráni pokožku pred predčasným starnutím v dôsledku vystavenia negatívnym faktorom, ALPHA BISABOLOL, organický 10 ml / 100 mlna sklade8.49 € ALPHA BISABOLOL, organický 10 ml / 100 mlBisapolol je jednou z hlavných aktívnych zložiek harmančeka. Vďaka svojmu protizápalovému účinku je alfa bisabolol užitočnou účinnou látkou v produktoch DHA Dihydroxiaceton / Samoopaľavacia látkana sklade4.90 € DHA Dihydroxiaceton / Samoopaľavacia látkaDihydroxyacetón (DHA) sa získava z cukrovej repy alebo trstinového cukru a je najbežnejšou účinnou látkou používanou v samoopaľovacích výrobkoch. Účinok Erytrulóza (samoopaľovacia látka)na sklade8.90 € Erytrulóza (samoopaľovacia látka)Erytulóza je samoopaľovač vyrobený z cukru a funguje ľahko a bezpečne. Bez žltého odtieňa a opálených liniek! Erytulóza je cukor, ktorý sa nachádza v Gamma Oryzanol 10 / 50 gna sklade4.90 € Gamma Oryzanol 10 / 50 gGama oryzanol sa vyrába z oleja z ryžových klíčkov. Má prirodzenú absorpčnú kapacitu UVA a UVB a ideálne dopĺňa fyzické ochranné slnečné filtre. Gama Koncentrovaný karotén BIO 10 mlna sklade5.49 € Koncentrovaný karotén BIO 10 mlOrganické koncentrované karotény. Štandardný organický extrakt z mrkvy CO2 v jojobovom oleji s vysokým obsahom provitamínu A pre prípravky na starostlivosť o Kyselina ferulová / Ferulic acidna sklade4.90 € Kyselina ferulová / Ferulic acidKyselina ferulová je silný antioxidant, ktorý pomáha pri tvorbe kozmetických prípravkov proti starnutiu, prípravkov na starostlivosť o pleť a na opaľovanie. Oxid zinočnatýna sklade2.39 € Oxid zinočnatýOxid zinočnatý v prášku na použitie v domácich krémoch na opaľovanie alebo v detských výrobkoch. Oxid zinočnatý je práškový, oxidovaný zinok získaný z Phytosteryl Macadamiatena sklade8.90 € Phytosteryl MacadamiateFytosteryl Macadamiate je ester vyrobený z mastných kyselín v oleji z makadamiových orechov a (sójových) fytosteroloch. Vďaka vysokému obsahu fytosterolov (~ 45%) Selenit, extrakt do kozmetiky 10 mlskladom 1 ks3.90 € Selenit, extrakt do kozmetiky 10 mlSelenit, extrakt je výťažok z minerálu, ktorý vašu pleť rozjasní a rozžiari. Selenit dodáva pleti žiarivý vzhľad a zároveň hydratuje pokožku, podporuje