logo template4

Oxid titaničitý na výrobu kozmetiky

hmotnosť:
25 g 1.190
100 g 2.900
250 g 5.590
500 g 9.590
1kg 17.900
Kód produktu: f 2247
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
1.19
ks

Oxid titaničitý / titánová beloba na výrobu kozmetiky

Používa sa ako pigment, zahusťovadlo a opaľovací prostriedok v kozmetických výrobkoch. Vďaka vysokému indexu lomu má silné schopnosti absorbovať UV žiarenie a chráni pokožku.

Je to nano-brilantný biely pigment s veľkou inertnosťou odvodený od prírodne sa vyskytujúceho minerálu.

INCI: titanium dioxide (CI 77891)

Aplikácie, použitie:
A. dáva biely odtieň a nepriehľadnosť.
B. odráža slnečné svetlo.
C. nerozpustný v oleji a vode, vytvára suspenziu.
D. môže byť použitý v prípravkoch na opaľovanie, vo farebnej kozmetike s ochranou pred slnečným žiarením alebo bez nej, mydlá, lisované a sypké prášky, minerálne receptúry, pod očné krémy.
E. odporúčané dávkovanie: 1-25%.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste.

Varovania: Uchovávajte mimo dosahu detí, nevdychujte, nepite.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien