logo template4

Základ na Make-up

Či už vytvárate svoj vlastný make-up alebo lesk na pery pre osobné použitie, alebo ho predávate vo väčšom meradle, naša rada kozmetických základných látok na líčenie a rúže je vyrobená v najvyššej kvalite. Všetky naše pigmentové prášky sú dôkladne zmiešané so strojovým mixérom, aby sa dosiahla ultrajemná zhoda potrebná na výrobu špičkového produktu. Každý prášok poskytuje čistotu, ktorá má vynikajúce výsledky. Naše prášky sú vynikajúce pre základ make-upu pre množstvo make-upov vrátane tvárových práškov, základov, make-upových krémov, bronzových práškov a ďalších.
 
Filter
Cena
AKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS 5 gskladom +13.90 € AKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS 5 gAKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS Tieto 100% prírodné celulózové vlákna sa používajú v „domácich“ maskarách pre zväčšujúci a predlžujúci efekt. Riasy Bambusový prášok do kozmetikyna sklade2.39 € Bambusový prášok do kozmetikyBambusový prášok na výrobu kozmetiky. Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný Biely íl Kaolinna sklade2.99 € Biely íl KaolinÍly sú bohaté na rôzne minerály, z pórov čerpajú nečistoty, pomáhajú odstraňovať nečistoty a zlepšujú stav pokožky. Naše kozmetické íly pochádzajú Hyacolor™ (Natrium Hyaluronat)na sklade24.90 € Hyacolor™ (Natrium Hyaluronat)Pomocou Hyacolor ™ je možné zabudovať kyselinu hyalurónovú do formulácií založených výlučne na oleji. Hyacolor ™ je vyrobený z kombinácie rastlinného Kukuričný škrob do kozmetikyna sklade2.90 € Kukuričný škrob do kozmetikyKukuričný škrob ,Multifunkčná všestranná zložka pôsobiaca ako plnidlo, absorbent vlhkosti alebo aktívny nosič. Je vhodný pre rôzne aplikácie osobnej Kukuričný škrob lipofilný do kozmetiky- 20%na sklade4.23 € 5.29 €Kukuričný škrob lipofilný do kozmetikyKukuričný škrob lipofilný, Škroby používané v kozmetických výrobkoch sú udržateľné a organicky odbúrateľné, čo je prírodná alternatíva k syntetickým Mastenec prášokna sklade0.99 € Mastenec prášokMastenec bez azbestu sa dá v kozmetike použiť rôznymi spôsobmi. Pretože prášok je schopný optimálne absorbovať tuk a vlhkosť, je stále užitočnou a Mikronizovaný Ryžový prášokna sklade3.59 € Mikronizovaný Ryžový prášokMikronizovaný Ryžový prášok sa vyznačuje vynikajúcou hebkosťou, absorbuje olej, udržuje na pokožke dlhodobý matný vzhľad, zlepšuje senzorický profil Oxid titaničitý na výrobu kozmetikyna sklade1.19 € Oxid titaničitý na výrobu kozmetikyOxid titaničitý na výrobu kozmetiky sa používa ako pigment, zahusťovadlo a opaľovací prostriedok v kozmetických výrobkoch. Vďaka vysokému indexu lomu má Oxid zinočnatýna sklade1.90 € Oxid zinočnatýOxid zinočnatý v prášku na použitie v domácich krémoch na opaľovanie alebo v detských výrobkoch. Oxid zinočnatý je práškový, oxidovaný zinok získaný z Oxid zinočnatý na výrobu kozmetikyna sklade2.29 € Oxid zinočnatý na výrobu kozmetikyOxid zinočnatý Je materiál vysokej čistoty, ktorý sa používa v kozmetických prípravkoch a prípravkoch na starostlivosť o pleť ako pigment, zahusťovadlo a ROSÉE ZÁKLAD 10 gskladom +14.90 € ROSÉE ZÁKLAD 10 gROSÉE ZÁKLAD Táto kombinácia 100% minerálnych práškov vám umožní ľahko premeniť vaše „domáce“ krémy a púdre na podkladový, lícenkový a tónovaný Ryžový škrob do kozmetikyna sklade2.49 € Ryžový škrob do kozmetikyExtrakcia: Ryžový škrob je prírodný polymérny uhľohydrát. Je to hlavná zložka ryže a pozostáva z amylózy a amylopektínu. Izolovaný od zvyšku zložiek je Stearát horečnatý / Magnesium Stearatena sklade1.29 € Stearát horečnatý / Magnesium StearateStearat horečnatý je nerozpustný vo vode. Absorbuje vlhkosť a vyznačuje sa dobrou priľnavosťou k pokožke. Magnéziumstearát je preto vhodný na použitie v Stearát horečnatý 25 g- 15%na sklade1.69 € 1.99 €Stearát horečnatý 25 gŠiroko používaný texturizátor, prostriedok proti spekaniu a emulzný stabilizátor pre rôzne výrobky osobnej starostlivosti a farebnú kozmetiku. Vyrába sa z Sľuda prášok 10 gna sklade2.89 € Sľuda prášok 10 gSľuda prášok 10 g, Lamelárny minerálny polopriehľadný prášok. Poskytuje jedinečný hladký, krémový a hodvábny pocit a vynikajúci osvetľujúci účinok na Titánová pasta na výrobu kozmetikyna sklade5.59 € Titánová pasta na výrobu kozmetikyTitánová pasta na výrobu kozmetiky je jemná pigmentová disperzia dioxidu titánu v ricínovom oleji. Táto biela pasta poskytuje veľmi dobrú stálosť na svetle. Základ balzam na pery na výrobu kozmetikyna sklade4.79 € Základ balzam na pery na výrobu kozmetikyZáklad na pery je rastlinného pôvodu ideálny na výrobu lesku na pery, balzamu a na rúžu. Dodáva lesklý a vlhký lesk na pokožke, ľahko sa používa, má Základ na make-up, prášokna sklade4.59 € Základ na make-up, prášokZáklad na make-up je ideálna zmes BIO ingrediencií, ktoré sa používajú ako základ pre rôzne make-upové výrobky, ako sú očné tiene, korektory, pudre na

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien