logo template4

Funkčné prísady

Nakúpte funkčné aktívne látky na pokožku pre svoju domácu starostlivosť o pokožku. Funkčné prísady do domácej kozmetiky sú tie vďaka čomu je produkt vhodný na čistenie pleti, šampóny, zubné pasty a na rôzne ďalšie kozmetické výrobky. Zostavili sme základné koncepty vzorcov a metód výroby výrobkov osobnej starostlivosti a kozmetiky. Zložky sú označené iba ako funkčné prísady do kozmetiky a percentá odrážajú rozsahy, ktoré sa zvyčajne používajú.

Filter
podľa použitia:
Cena
Annatto prášok na výrobu kozmetikyna sklade2.79 € Annatto prášok na výrobu kozmetikyAnnatto prášok je bohatý na karotenoidy a je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami. Podporuje opaľovanie, pripravuje pokožku na slnečné žiarenie, dodáva Arginín do kozmetiky 25 gna sklade3.39 € Arginín do kozmetiky 25 gArginine je prírodná aminokyselina extrahovaná z vlčieho bôbu. Široko používaný v kozmetike, má kondicionačný a zvlhčujúci účinok a často sa nachádza vo Bambusový prášok do kozmetikyna sklade3.19 € Bambusový prášok do kozmetikyBambusový prášok na výrobu kozmetiky. Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný CETIOL ULTIMATE®na sklade u dodávateľa8.90 € CETIOL ULTIMATE®Výrobky na starostlivosť s Cetiol® Ultimate sa úžasne ľahko distribuujú, rýchlo sa vstrebávajú a zanechávajú pokožku sviežu a hebkú. Cetiol® Ultimate je Calciumcarbonat / Uhličitan vápenatýna sklade1.90 € Calciumcarbonat / Uhličitan vápenatýkrieda sa vyrába vo vápencovom lome, hlavným ťažobným miestom je Maroko. Tam sa ťaží prírodný uhličitan vápenatý. Aby sa vyčistil od nečistôt, je Cetearyl Alkohol 100 / 500 / 1000 gna sklade5.90 € Cetearyl Alkohol 100 / 500 / 1000 gRastlinný zdroj mastného alkoholu používaný na zahusťovanie a stabilizáciu formulácií ako prostriedku na zvýšenie viskozity a konzistencie. Môže sa Chelatačné činidlona sklade3.90 € Chelatačné činidloChelatačné činidlo je úplne prírodné chelatačné činidlo, ktoré možno použiť ako náhradu EDTA v kozmetických prípravkoch. Vďaka silnej sekvestračnej Coco Caprylate/capratena sklade u dodávateľa9.90 € Coco Caprylate/caprateCoco-kaprylát je číry až mierne nažltlý olej a je dobrou alternatívou k silikónovým olejom. Je vhodný pre formulácie vyhovujúce BDIH a NaTrue Coco-Caprylate do kozmetikyna sklade6.79 € Coco-Caprylate do kozmetikyCoco-Caprylate, Ľahké a rýchlo sa šíriace zvláčňujúce činidlo na báze prírodného pôvodu pre moderné kozmetické prípravky na ošetrenie pleti a farebné DHA do kozmetikyna sklade4.90 € DHA do kozmetikyDHA prírodný samoopaľovací prípravok, Kozmetická zložka rastlinného pôvodu. Umožňujú získať prirodzené a dlhotrvajúce opálenie. Samoopaľovací DI PROPYLENE GLYCOL (DPG) 250 mlna sklade6.90 € DI PROPYLENE GLYCOL (DPG) 250 mlNáš dipropylénglykol je povrchovo aktívna látka a vynikajúci prostriedok na hydratáciu, ktorý možno nájsť v mnohých hydratačných produktoch. Obsahuje ho Decalact, sodium caproyl / lactylatena sklade6.69 € Decalact, sodium caproyl / lactylateDecalact, sodium caproyl/lactylate, Naturálna účinná zlúčenina s antimikrobiálnym účinkom. Prioritne určená na boj s poruchami kože, lupinami, problémy s Demineralizovaná vodana sklade0.99 € Demineralizovaná vodaVODA NA VÝROBU KOZMETICKÝCH FORMULÁCIÍ Pri výrobe kozmetických výrobkov je dôležité používať demineralizovanú vodu, aby ste maximalizovali trvanlivosť Dračia krv prášok 10 gna sklade7.39 € Dračia krv prášok 10 gDračia krv sa používa ako magický ochranný prostriedok. Dych draka sa používa na pokrytie tela na ochranu pred démonmi a negatívnymi energiami. Do kadidlových ESTER KYSELINY CITRÓNOVEJ (trietylcitrát)na sklade4.90 € ESTER KYSELINY CITRÓNOVEJ (trietylcitrát)Ester kyseliny citrónovej sa vyrába esterifikáciou kyseliny citrónovej a etanolu (alkoholu). Ester kyseliny citrónovej patrí do skupiny inhibítorov enzýmov, Epsom soľ / Síran horečnatý heptahydrátna sklade2.59 € Epsom soľ / Síran horečnatý heptahydrátNamáčanie nôh alebo kúpanie v soli Epsom môže byť veľmi prospešné pre upokojenie bolesti svalov a bolesti na nohách a zvýšenie hladiny horčíka a síranu v Epsom soľ 250 gna sklade5.69 € Epsom soľ 250 gSoľ Epsom má množstvo zdravotných výhod, známych ako populárny prírodná medicína na množstvo ochorení, na podporu transdermálneho horčíka a čistenie EsseSol minerálny filterna sklade15.49 € EsseSol minerálny filterEsseSol minerálny filter, Kombinuje výnimočnú úroveň ochrany UVA s vysokou účinnosťou UVB. Prírodný systém na vodnej báze umožňuje formulovať pocit svetla FARNESOL 35 MLna sklade u dodávateľa13.90 € FARNESOL 35 MLFarnesol má antibakteriálny účinok, najmä proti baktériám, ktoré sa podieľajú na odbúravaní potu. Ideálne v domácich dezodorantoch, sprejoch na nohy alebo Flavoxan 14 antioxidačná formulácia rozmarínuna sklade4.29 € Flavoxan 14 antioxidačná formulácia rozmarínuSurový materiál: Rosmarinus officinalis - listy Výroba: Prípravok obsahuje hlavne rozmarínový antioxidant vyrobený vysokotlakovou extrakciou prírodným oxidom Fluid oleja z pšeničných klíčkov 30%na sklade u dodávateľa5.90 € Fluid oleja z pšeničných klíčkov 30%Fluid z pšeničných klíčkov je jemne rozptýlený olej z pšeničných klíčkov, takže je veľmi dobre rozpustný vo vode bez pomoci emulgátora. Takzvané Gamma Oryzanol 10 / 50 gna sklade4.90 € Gamma Oryzanol 10 / 50 gGama oryzanol sa vyrába z oleja z ryžových klíčkov. Má prirodzenú absorpčnú kapacitu UVA a UVB a ideálne dopĺňa fyzické ochranné slnečné filtre. Gama Glyceryl kaprylát, Caprylatena sklade4.49 € Glyceryl kaprylát, CaprylateGlyceryl kaprylát, Caprylate je Multifunkčná prísada na rastlinnej báze pre rôzne kozmetické aplikácie s antimikrobiálnou účinnosťou, aktivitou proti akné, Glycerín (glycerol), 99,5% rastlinnýna sklade1.59 € Glycerín (glycerol), 99,5% rastlinnýGlycerín rastlinného pôvodu bez palmového oleja. Je známy svojou schopnosťou zadržiavať vlhkosť v pokožke, pričom ju ponecháva mäkkú a upokojenú. Návod