logo template4

Glyceryl kaprylát, Caprylate

Cena 4.79
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: M-1470
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Glyceryl kaprylát, Glyceryl Caprylate 25g MAYAM

 
Multifunkčná prísada na rastlinnej báze pre rôzne kozmetické aplikácie s antimikrobiálnou účinnosťou, aktivitou proti akné, úpravou pleti, zmatňovaním a hydratáciou.
 
INCI: Glyceryl Caprylate
 
 

Vlastnosti Glyceryl Caprylate

hydratačný a repatačný, zosilňovač adsorpcie
silná antimikrobiálna aktivita proti baktériám a kvasinkám
vynikajúci posilňovač organických kyselín a rôznych konzervačných látok
zlepšuje mikrobiologickú stabilitu kozmetických výrobkov, vo väčšine prípadov umožní vylúčenie tradičných konzervačných látok z receptúry
cenná podpora pre výrobky proti akné
podporuje absorpciu olejových zložiek do horných vrstiev kože
pomáha zlepšovať a udržiavať vlhkosť pokožky
pomáhajú v boji proti nečistotám pokožky vďaka svojej silnej aktivite proti Propionibacterium acnes
amfifilnú štruktúru, znižuje povrchové napätie medzi vodnou a olejovou fázou a podporuje proces emulgácie
má vysokú účinnosť proti mikroorganizmom v širšom rozmedzí pH v porovnaní s mnohými inými zlúčeninami
môže odhaliť pozitívny vplyv na výkon solubilizátorov
môže sa použiť ako koemulgátor v konceptoch výrobkov, ako sú kúpeľové oleje bez obsahu PEG
100% rastlinný pôvod, priateľský k pokožke
 

Aplikácia a využitie Glyceryl kaprylátu

pleťové krémy, toniky, čistiace prostriedky, výrobky proti akné
telové mlieka, telové vody, kúpeľové oleje, starostlivosť o ruky a nohy, deodoranty
starostlivosť o vlasy, šampóny
 
ako prísada do kozmetických prípravkov, bežné dávkovanie 0,3 - 1%
antimikrobiálna účinnosť zvyšujúca sa na 0,3%
ako konzervačný prostriedok na 0,3 - 0,5%
ako emulgátor v kúpeľových olejoch až do 10%
môžu byť použité v emulziách, povrchovo aktívnych látkach alebo hydroalkoholických formuláciách
topí sa okolo 30 ° C
v emulzii je možné pridať do vodnej fázy s pH nie vyšším ako 7; nad 0,3% môže destabilizovať emulzie
v olejovej fáze sa môžu tiež pridať v emulziách pri vyšších teplotách, napríklad 80 ° C
pre výrobky na báze vody neobsahujúce alkohol môže byť potrebný solubilizátor
aplikovaný na zvýšenie účinnosti konzervačných látok, zvlášť v kombinácii s modernými prírodnými konzervačnými látkami, ako je SoftDermo Complex
v produktoch na báze oleja na zlepšenie pocitu pokožky po opláchnutí
Rozsah pH: 4,5 - 7,0
 
Upozornenia: neaplikujte si priamo na pokožku, nepožívajte.
 
Skladujte na chladnom a suchom mieste.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien