logo template4

Coco-Caprylate do kozmetiky

Cena 5.19
Dostupnosť: skladom +1
hmotnosť:
100ml1 0.000
1l 34.000
Kód produktu: M-1347
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Coco-Caprylate MAYAM

 
Ľahké a rýchlo sa šíriace zvláčňujúce činidlo na báze prírodného pôvodu pre moderné kozmetické prípravky na ošetrenie pleti a farebné kozmetické výrobky neobsahujúcI silikón a bez oleja, ponúka vám vynikajúce vlastnosti pri výrobe kozmetiky.
 
Organoleptické vlastnosti: bezfarebná až mierne žltkastá olejovitá kvapalina, nízka viskozita
 
INCI: Coco-Caprylate
 

vlastnosti  a použitie Coco Caprylate 

vynikajúca kompatibilita s pokožkou
má príjemný pocit suchej pokožky, hodvábny, nemastný
zvláčňujúci prostriedok so strednou polaritou
alternatíva ku konvenčným silikónom
zlepšuje lesk vlasov, vyhladzuje vlasové pramene
neupcháva póry
udržuje pokožku pružnú a hebkú, znižuje dehydratáciu
 
starostlivosť o tvár a telo, starostlivosť o pleť a po ňom, starostlivosť o vlasy, sérum, make-up a dekoratívne kozmetické prípravky
odporúčané dávkovanie 5 - 20%, až 50% v olejových zmesiach
rozpustný v olejoch, nerozpustný vo vode
v emulziách pridajte do tukovej fázy
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien