logo template4

Sodium lactate, Laktát sodný na výrobu kozmetiky

Cena 3.19
Dostupnosť: na sklade
hmotnosť:
100g 0.000
1kg 14.800
Kód produktu: M-1448
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Sodium lactate, Laktát sodný na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Skvelá prísada do kozmetických prostriedkov, ako zvlhčovadlo a zvlhčovač, ktorá pomáha posilňovať bariéru pokožky. Pokiaľ ide o tuhé mydlá, pomáha vyrobiť tvrdšiu kocku mydla, ktorá vydrží dlhšie, má lepšiu textúru a je ľahšie ju odformovať a vyrezať a obmedzuje praskanie.
 
Laktát sodný je sodná soľ kyseliny mliečnej vyrobená fermentáciou zdroja cukru, ako je kukurica, zemiaky, repa alebo tapioka, a je bez obsahu mlieka.
 
Laktát sodný je vynikajúcou prísadou do pleťových vôd a iných kozmetických prípravkov, ako zvlhčovadlo a zvlhčovač, ktorý pomáha posilňovať bariéru pokožky a ako tlmivý prostriedok. Je to jeden z prírodných hydratačných faktorov, ktorý je súčasťou pokožky. Je menej lepkavý v porovnaní s glycerínom. Užitočná prísada do umývacích a tonických prostriedkov na pleť, ktorá je tiež účinná ako hydratačné činidlo v šampónoch.
 
Môže sa pridať do ochladenej lúhovej vody, aby sa urýchlili časy vytvrdenia a urýchlila doba tvarovania mydla.
 
INCI: sodium lactate
Koncentrácia 60%
Hustota: približne 1,3 (100 ml = 130 g)
Poznámka: výrobok je zabalený podľa hmotnosti, takže sú naplnené iba tri štvrtiny fľaše
 

Použitie Laktátu sodného

 
0,5 - 4% v pleťových vodách, rôznych zložkách starostlivosti o pokožku a starostlivosť o vlasy, pridaných do vodnej fázy alebo do fázy ochladenia
do 3% hmotnosti oleja v tuhých mydlách, pridáva sa do ochladenej lúhovej vody
iba na kozmetické použitie
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom
 
Upozornenia: nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien