logo template4

Ricinoleát zinočnatý, Zinc ricinoleate do kozmetiky

hmotnosť:
10g 0.000
250gna sklade u dodávateľa 36.500
Kód produktu: M-1427
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
2.79
ks

Ricinoleát zinočnatý, Zinc ricinoleate na výrobu kozmetiky MAYAM

 
Vysoko účinný dezodoračný prostriedok a absorbér zápachu pre kozmetické aplikácie, založený na zinočnatej soli kyseliny ricínolejovej, zvlášť vhodný na použitie v dezodoračných formuláciách typu emulzie alebo tyčinky.
 
Zvyškový rastlinný zdroj, pôvodnou hlavnou zložkou je ricínový olej.
 
Vzhľad: pelety zo slonoviny
 
INCI: zinc ricinoleate
 

vlastnosti Ricínoleátu zinočnatého

je vysoko účinný dezodorant na báze zinočnatej soli kyseliny ricínolejovej
neinhibuje prirodzenú transpiráciu v pokožke
nie je to antiperspirant
nemá baktericídne alebo fungicídne vlastnosti, a preto nezasahuje do prirodzenej flóry kože
 
Aplikácie, použitie Ricínoleátu zinočnatého
odporúčané dávkovanie 1,5 - 3,0%
vhodný emulzný typ deo formulácií a pre pevné dezodoranty typu stick
pre formulácie emulzného typu sa topí spolu s ostatnými zložkami olejovej fázy
v bezvodých dezodoračných formuláciách sa topí spolu s olejmi / maslami
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien