ČEREŠNE PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT 10 ml
PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT Z ČEREŠNÍ
Tento aromatický extrakt lahodne pripomína čerešňu zmiešanú s uhrančivou vôňou horkých mandlí charakteristických pre kôstky. Veľmi originálna poznámka na parfumovanie vašich balzamov na pery a inej „domácej“ kozmetiky.
Aromatické prípravky sú výťažky získané z potravín prírodného pôvodu. Prírodné aromatické látky sú látky získané fyzikálnymi, enzymatickými alebo mikrobiologickými procesmi z materiálov prírodného pôvodu. Tieto aromatické extrakty neobsahujú žiadne aromatické molekuly syntetického pôvodu.
Produkt z ekologického poľnohospodárstva, certifikovaný spoločnosťou Ecocert FR-BIO-01
KVALITA
- Vzhľad: tekutá tekutina
- Farba: tmavočervená hnedá
- Vôňa: sladká horká mandľa so sladkými višňovými tónmi
- Chuť: čerešňová, ovocná, s mandľovými tónmi frangipanu
Prináša vašim príprave veľmi lahodnú frangipanóznu a ovocnú notu charakteristickú pre čerešňu doplnenú o horkú mandľu. Skutočná vôňa clafoutisu , je to potešenie!
POUŽÍVA SA
Používajte ako prísadu na parfumáciu svojich kozmetických prípravkov:
- Emulzie (krémy, mlieka)
- Gély a pleťové vody
- Penotvorné výrobky (sprchovacie gély, peny do kúpeľa)
- Balzamy (v disperzii)
- Parfémy na alkoholovom základe, toaletné vody, vonné hmly
- Sypké a zhutnené prášky
- Gule do kúpeľa, prášky do kúpeľa
- Tuhé šampóny
SYNERGIE
- Aromatický extrakt z čerešní prirodzene splýva s tmavočervenou farbou, takže je ideálny na odličovacie výrobky , najmä na lesky na pery a rúže na pery , spojené s medenou sľudou, červeným bozkom, ružovými a červenými oxidmi. ...
- Čo sa týka jeho vône, je tento extrakt obzvlášť božský, keď je zmiešaný s:
- ďalšie vône červeného ovocia: jahoda, malina ... pre tonickú a ovocnú vôňu
- vône kvetov, ktoré zjemňuje alebo zvýrazňuje: éterické oleje z palisandru, damašskej ruže, dreva Ho, rosalina, palmarosa, ylang ylang, jasmínové absoluty, frangipani, aromatický extrakt z fialky ... pre veľmi ženské vône
- gurmánske vône: karamel, čokoláda, vanilka alebo káva, ktoré vytvárajú prírodné gurmánske vône frangipanu , nugátu , ...
- pikantná poznámka : rasca, zázvor, muškátový oriešok ... vytvorí zmyselnú mužskú vôňu
- jantárové tóny: Myrha, kadidlo, Ambrette ... na vytvorenie orientálnych a uhrančivých vôní .
NIEKOĽKO NÁPADOV
- Gurmánsky lesk višňovo červený
- Gurmánsky sprchovací gél
- Kokosový ovocný mandľový telový krém
- Výživné ošetrenie tváre
100% prírodná ovocná aróma , charakteristická pre čerešne
POUŽÍVA SA
Použite ako prísadu na dochutenie svojich kulinárskych prípravkov:
- Domáce jogurty a zmrzlina
- Zákusky
- Nátierky
- Koláče, muffiny, sušienky
- Koktaily, mliečny koktail
- Cukrovinky, sirupy
- „Sladké aj slané“ jedlá a omáčky ...
- Obsahuje alkohol (37% obj.) , Horľavý , uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia, nepoužívajte v sviečkach.
- Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na pokožku čisto. Dodržujte odporúčané dávky.
- Výrobok neprehĺtajte čistý - môže sa používať na varenie, ak je dostatočne zriedený.
- Niektoré prírodné zlúčeniny obsiahnuté v tomto aromatickom extrakte môžu predstavovať riziko alergie u niektorých citlivých osôb, ak je produkt zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES)). : linalool, geraniol.
Tieto aromatické extrakty sú prírodné arómy definované v norme ISO 9235 a neobsahujú žiadne syntetické molekuly .
Používajú sa ako prísada, ktorá vašim receptom prinesie gurmánske a ovocné tóny alebo dodá vašim vôňovým zložkám sladký nádych. Používajú sa tiež pri varení na dochutenie dezertov alebo domácich jogurtov.
NA KONCI FORMULÁCIE INKORPORUJTE AROMATICKÝ VÝŤAŽOK ZA STUDENA |
Dávkovanie:
|
V KUCHYNI
Pridajte do svojho prípravku 0,2 až 0,5% aromatického extraktu alebo 2 až 5 ml (približne ½ až 1 čajovú lyžičku) na 1 liter prípravku.
Aromatický extrakt sa pridáva čo najviac za studena alebo pri nízkej teplote na konci prípravy, ale môže sa tiež zahriať, ak je to potrebné, takže sa môže zabudovať pred varením do cesta na koláče, dolky atď. Musí sa do mlieka pridať pred fermentáciou pri príprave jogurtov.
TYPICKÉ DÁVKY
Celkové množstvo konečného vzorca | 1% aromatického extraktu | 2% aromatický extrakt | 5% aromatický extrakt |
---|---|---|---|
~ 30 ml | 0,30 g | 0,3 g | 1,5 g |
~ 50 ml | 0,50 g | 1,0 g | 2,5 g (2,8 ml) |
~ 100 ml | 1,0 g | 2,0 g (2,3 ml) | 5,0 g (5,7 ml) |
~ 250 ml | 2,5 g (2,8 ml) | 5,0 g (5,7 ml) | 12,5 g (14,2 ml) |