JAHODY PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT 10 ml
PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT Z JAHôD
Charakteristická aróma jahôd, s veselou, intenzívnou a veľmi evokujúcou vôňou, ktorá osloví malých aj veľkých! Tento extrakt je ideálny na to, aby priniesol tóny červeného ovocia do sprchového gélu, toaletnej vody alebo do vône miestnosti. Vynikajúci je aj pri varení, najmä na dochutenie jogurtov a mliečnych koktailov.
Aromatické prípravky sú výťažky získané z potravín prírodného pôvodu. Prírodné aromatické látky sú látky získané fyzikálnymi, enzymatickými alebo mikrobiologickými procesmi z materiálov prírodného pôvodu. Tieto aromatické extrakty neobsahujú žiadne aromatické molekuly syntetického pôvodu.

KVALITA
- Vzhľad : tekutá tekutina
- Farba : tmavo červenohnedá
- Vôňa : ovocná a intenzívna, charakteristická pre jahody používané na dochucovanie jogurtov, sladkostí a pečiva
- Chuť : intenzívna, charakteristická pre jahody, ktoré sa používajú na dochucovanie jogurtov, sladkostí a pečiva
Prináša vašim kozmetickým prípravkom charakteristickú jahodovú, sladkú, veselú a ovocnú príchuť . Ideálne na pridanie tónov červeného ovocia do vašich kompozícií. Táto vôňa často vyvoláva spomienky na detstvo a je veľmi obľúbená vo výrobkoch do kúpeľa .
POUŽÍVA SA
Používajte ako prísadu na parfumáciu svojich kozmetických prípravkov:
- Emulzie (krémy, mlieka)
- Gély a pleťové vody
- Penotvorné výrobky (sprchovacie gély, peny do kúpeľa)
- Balzamy (v disperzii)
- Parfémy na alkoholovom základe, toaletné vody, vonné hmly
- Sypké a zhutnené prášky
- Gule do kúpeľa, prášky do kúpeľa
- Tuhé šampóny
- Mydlá „roztopte a nalejte“
SYNERGIE
- Tento aromatický výťažok z Jahody sa jemne spája s jahodovými semenami , aby vytvoril originálnu a ovocnú exfoliačnú kúru pre telo.
- Čo sa týka jeho vône, je tento extrakt obzvlášť božský, keď je zmiešaný s:
- ďalšie vône červeného alebo čierneho ovocia : Čerešňa, Malina, Čučoriedka, ... pre ovocnú a letnú vôňu
- vône ruže , ktoré zjemňuje : éterické oleje z ružového dreva, damašskej ruže, dreva Hô, ružovej, palmarosy ... pre veľmi ženské vône
- jablková vôňa ( jablkový prášok, kozmetická vôňa Pomme d'Amour), ktorá vytvára píling, sprchové gély alebo gurmánske a povzbudzujúce ošetrenie tela
- vôňa banánu ( banánový prášok), ktorá vytvára starostlivosť o telo a vlasy
- aromatické tóny , ktoré sladia a zjemňujú : éterické oleje a hydroláty rozmarínu, bazalky, tymiánu, ... pre veľmi originálne vône
- mentolové poznámky : mäta, citrónová mäta, ... pre ovocné a ľadové vône
- gurmánske vône vanilky a čokolády, ktorým prinesie intenzívne ovocné tóny
NIEKOĽKO NÁPADOV
- Balzam na pery alebo sladký ružový lesk
- Gél na umývanie tela a vlasov
- Telové mlieko z červeného ovocia
- Jahodový peeling
100% prírodná ovocná aróma , charakteristická pre jahody
POUŽÍVA SA
Použite ako prísadu na dochutenie svojich kulinárskych prípravkov:
- Domáce jogurty a zmrzlina
- Zákusky
- Nátierky
- Koláče, muffiny, sušienky
- Koktaily, mliečny koktail
- Cukrovinky, sirupy
- „Sladké aj slané“ jedlá a omáčky ...
- Obsahuje alkohol (37% obj.) , Horľavý , uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia, nepoužívajte v sviečkach.
- Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na pokožku čisto. Dodržujte odporúčané dávky.
- Výrobok neprehĺtajte čistý - môže sa používať na varenie, ak je dostatočne zriedený.
- Niektoré prírodné zlúčeniny obsiahnuté v tomto aromatickom extrakte môžu predstavovať riziko alergie u niektorých citlivých osôb, ak je produkt zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES)). : linalool, geraniol.
Tieto aromatické extrakty sú prírodné arómy definované v norme ISO 9235 a neobsahujú žiadne syntetické molekuly .
Používajú sa ako prísada, ktorá vašim receptom prinesie gurmánske a ovocné tóny alebo dodá vašim vôňovým zložkám sladký nádych. Používajú sa tiež pri varení na dochutenie dezertov alebo domácich jogurtov.
NA KONCI FORMULÁCIE INKORPORUJTE AROMATICKÝ VÝŤAŽOK ZA STUDENA |
Dávkovanie:
|
V KUCHYNI
Pridajte do svojho prípravku 0,2 až 0,5% aromatického extraktu alebo 2 až 5 ml (približne ½ až 1 čajovú lyžičku) na 1 liter prípravku.
Aromatický extrakt sa pridáva čo najviac za studena alebo pri nízkej teplote na konci prípravy, ale môže sa tiež zahriať, ak je to potrebné, takže sa môže zabudovať pred varením do cesta na koláče, dolky atď. Musí sa do mlieka pridať pred fermentáciou pri príprave jogurtov.
TYPICKÉ DÁVKY
Celkové množstvo konečného vzorca | 1% aromatického extraktu | 2% aromatický extrakt | 5% aromatický extrakt |
---|---|---|---|
~ 30 ml | 0,30 g | 0,3 g | 1,5 g |
~ 50 ml | 0,50 g | 1,0 g | 2,5 g (2,8 ml) |
~ 100 ml | 1,0 g | 2,0 g (2,3 ml) | 5,0 g (5,7 ml) |
~ 250 ml | 2,5 g (2,8 ml) | 5,0 g (5,7 ml) | 12,5 g (14,2 ml) |









