LESNÉ JAHODY PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT
PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT Z LESNÝCH JAHôD 10 ml
Veľmi vydarená vôňa, jemná a ovocná, ktorá veľmi verne evokuje lesné jahody. Zvláštnosť tohto extraktu dodáva originálne, sladké a jemné tóny kozmetickým výrobkom a pre „domáce“ toaletné vody. Ukázalo sa tiež, že je spojencom voľby, ktorý dotvára sorbety, krémové dezerty, koláče ...
Aromatické prípravky sú výťažky získané z potravín prírodného pôvodu. Prírodné aromatické látky sú látky získané fyzikálnymi, enzymatickými alebo mikrobiologickými procesmi z materiálov prírodného pôvodu. Tieto aromatické extrakty neobsahujú žiadne aromatické molekuly syntetického pôvodu.
KVALITA
- Vzhľad: tekutý
- Farba: tmavo červená
- Pach: veľmi verný a ovocný po lesných jahodách, perlivý a intenzívny
- Chuť: intenzívna, po červených plodoch, pripomína lesné jahody.
Dodá vašim kozmetickým prípravkom autentickú , ovocnú a iskrivú vôňu lesných jahôd . Ideálne na pridanie tónov červeného ovocia do vašich kompozícií. Táto veľmi originálna a jemná vôňa je prekvapujúca vo všetkých druhoch krémov, gélov, výrobkov do sprchy a do kúpeľa ...
POUŽÍVA SA
Používajte ako prísadu na parfumáciu svojich kozmetických prípravkov:
- Emulzie (krémy, mlieka)
- Gély a pleťové vody
- Penotvorné výrobky (sprchovacie gély, peny do kúpeľa)
- Balzamy (v disperzii)
- Parfémy na alkoholovom základe, toaletné vody, vonné hmly
- Sypké a zhutnené prášky
- Gule do kúpeľa, prášky do kúpeľa
- Tuhé šampóny
SYNERGIE
- Tento aromatický extrakt z lesných jahôd ako prísada môže byť kombinovaný najmä s vašimi prípravkami zo semien jahôd , aby vytvorili originálnu a ovocnú exfoliačnú kúru pre telo.
- Čo sa týka jeho vône, je tento extrakt obzvlášť božský, keď je zmiešaný s:
- ďalšie vône červeného alebo čierneho ovocia : Čerešňa, Malina, Čučoriedka, ... pre ovocnú a letnú vôňu
- vône ruže , ktoré zjemňuje : éterické oleje z ružového dreva, damašskej ruže, dreva Hô, ružovej, palmarosy ... pre veľmi ženské vône
- jablková vôňa ( jablkový prášok, kozmetická vôňa Pomme d'Amour), ktorá vytvára píling, sprchové gély alebo gurmánske a povzbudzujúce ošetrenie tela
- vôňa banánu ( banánový prášok), ktorá vytvára starostlivosť o telo a vlasy
- aromatické tóny , ktoré sladia a zjemňujú : éterické oleje a hydroláty rozmarínu, bazalky, sladkého tymiánu, ... pre veľmi originálne vône
- mentolové poznámky : mäta, citrónová mäta, ... pre ovocné a ľadové vône
- gurmánske vône vanilky a čokolády, ktorým prinesie intenzívne ovocné tóny
NIEKOĽKO NÁPADOV
- Šumivý sprchový gél z červených bobúľ
- Gél na umývanie tela a vlasov
- Ovocný denný krém
- Jahodový peeling
100% prírodná ovocná aróma , charakteristická pre jahody
POUŽÍVA SA
Použite ako prísadu na dochutenie svojich kulinárskych prípravkov:
- Domáce jogurty a zmrzlina
- Zákusky
- Nátierky
- Koláče, muffiny, sušienky
- Koktaily, mliečny koktail
- Cukrovinky, sirupy
- „Sladké aj slané“ jedlá a omáčky ...
- Obsahuje alkohol (26% obj.) , Horľavý , uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia, nepoužívajte v sviečkach.
- Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na pokožku čisto. Dodržujte odporúčané dávky.
- Výrobok neprehĺtajte čistý - môže sa používať na varenie, ak je dostatočne zriedený.
- Niektoré prírodné zlúčeniny obsiahnuté v tomto aromatickom extrakte môžu predstavovať riziko alergie u niektorých citlivých osôb, ak je produkt zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES)). : linalool, geraniol.
Tieto aromatické extrakty sú prírodné arómy definované v norme ISO 9235 a neobsahujú žiadne syntetické molekuly .
Používajú sa ako prísada, ktorá vašim receptom prinesie gurmánske a ovocné tóny alebo dodá vašim vôňovým zložkám sladký nádych. Používajú sa tiež pri varení na dochutenie dezertov alebo domácich jogurtov.
NA KONCI FORMULÁCIE INKORPORUJTE AROMATICKÝ VÝŤAŽOK ZA STUDENA |
Dávkovanie:
|
V KUCHYNI
Pridajte do svojho prípravku 0,2 až 0,5% aromatického extraktu alebo 2 až 5 ml (približne ½ až 1 čajovú lyžičku) na 1 liter prípravku.
Aromatický extrakt sa pridáva čo najviac za studena alebo pri nízkej teplote na konci prípravy, ale môže sa tiež zahriať, ak je to potrebné, takže sa môže zabudovať pred varením do cesta na koláče, dolky atď. Musí sa do mlieka pridať pred fermentáciou pri príprave jogurtov.
TYPICKÉ DÁVKY
Celkové množstvo konečného vzorca | 1% aromatického extraktu | 2% aromatický extrakt | 5% aromatický extrakt |
---|---|---|---|
~ 30 ml | 0,30 g | 0,3 g | 1,5 g |
~ 50 ml | 0,50 g | 1,0 g | 2,5 g (2,8 ml) |
~ 100 ml | 1,0 g | 2,0 g (2,3 ml) | 5,0 g (5,7 ml) |
~ 250 ml | 2,5 g (2,8 ml) | 5,0 g (5,7 ml) | 12,5 g (14,2 ml) |









