MELÓN PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT 10 ml
PRÍRODNÝ AROMATICKÝ EXTRAKT MELÓN
Jeho tón zrelého melónu poteší fanúšikov tohto ovocia. Je vynikajúci na vývoj slnečných tónov krémov žltého ovocia v spojení s broskyňou, marhuľou alebo dokonca s vanilkou a ananásom. Ocení sa tiež pri príprave koktailov a sorbetov.
Aromatické prípravky sú výťažky získané z potravín prírodného pôvodu. Prírodné aromatické látky sú látky získané fyzikálnymi, enzymatickými alebo mikrobiologickými procesmi z materiálov prírodného pôvodu. Tieto aromatické extrakty neobsahujú žiadne aromatické molekuly syntetického pôvodu.
KVALITA
- Vzhľad: tekutá kvapalina
- Farba: bezfarebný až bledožltý
- Zápach: veľmi verný, ovocný, po zrelom melóne
- Chuť: charakteristický pre zrelý melón
Prináša vašim prípravkám ovocnú vôňu charakteristickú pre zrelý melón . Poznámka žlté ovocie , letné, ako sladké a čerstvé , ktorý poteší fanúšikov tohto ovocia.
POUŽÍVA SA
Používajte ako prísadu na parfumáciu svojich kozmetických prípravkov:
- Emulzie (krémy, mlieka)
- Gély a pleťové vody
- Penotvorné výrobky (sprchovacie gély, peny do kúpeľa)
- Balzamy (v disperzii)
- Parfémy na alkoholovom základe, toaletné vody, vonné hmly
- Sypké a zhutnené prášky
- Gule do kúpeľa, prášky do kúpeľa
- Tuhé šampóny
SYNERGIE
- Čo sa týka jeho vône, tento extrakt sa skvele hodí k:
- ďalšie vône žltého letného ovocia : marhuľa, broskyňa, ... pre gurmánske a slnečné vône
- vône červeného alebo čierneho ovocia : Čerešňa, Malina, Čučoriedka, Čierne ríbezle, Jahoda ... pre tonickú a ovocnú vôňu
- drevitý a hlboký, alebo horúce a pikantné , prináša ovocie a ľahkosť: silice santalového dreva, vetiver, Amyris, cédrové drevo, škorica kôra, klinček, zázvor ... pre mužov a zmyselné vône
- osladí a zjemňuje: éterické oleje a hydrolaty rozmarínu, bazalka, tymian ... pre veľmi originálne vône
- na kvetinové vône: esenciálne oleje z palisandru, Damask Rose, Ho drevo, Rosalina, Palmarosa, ylang-ylang, jazmín absolút, Frangipani, tuberóza ... pre veľmi ženské vône
- osladí a zlepšuje: Iris Extrakt ...
- mentol : éterické oleje a kvetinové vody Peppermint, Spearmint, Peppermint citrón ... pre ovocnú vôňu
- citrusové tóny osladí: Orange, Blood orange, limetka, citrón, ... pre tonikum a čerstvé zmesi
NIEKOĽKO NÁPADOV
- Sprchový gél so žltými plodmi
- Ovocná maska na hydratáciu
- Voňavá letná hmla
- Letný denný krém
- Balzam na pery alebo gurmánsky lesk
100% prírodná ovocná aróma , charakteristická pre melón
Voňavý balzam na pery | |||||||
6 g Bambucké maslo | 0,7 g včelieho vosku | 3 g olej sladká mandľa | 10 kvapiek Aromatický extrakt | ||||
Bambucké maslo rozpustíme s voskom a olejom. Dobre premiešajte. Počkajte, kým zmes trochu nevychladne, a za dobrého miešania pridajte arómu. |
POUŽÍVA SA
Použite ako prísadu na dochutenie svojich kulinárskych prípravkov:
- Domáce jogurty a zmrzlina
- Zákusky
- Nátierky
- Koláče, muffiny, sušienky
- Koktaily, mliečny koktail
- Cukrovinky, sirupy
- „Sladké aj slané“ jedlá a omáčky ...
- Obsahuje alkohol (64% obj.) , Horľavý , uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia, nepoužívajte v sviečkach.
- Zabráňte kontaktu s očami, neaplikujte na pokožku čisto. Dodržujte odporúčané dávky.
- Výrobok neprehĺtajte čistý - môže sa používať na varenie, ak je dostatočne zriedený.
- Niektoré prírodné zlúčeniny obsiahnuté v tomto aromatickom extrakte môžu predstavovať riziko alergie u niektorých citlivých osôb, ak je produkt zabudovaný do kozmetického prostriedku (podľa 7. zmeny a doplnenia Európskej smernice o kozmetických výrobkoch (2003/15 / ES)). : linalool, geraniol.
Tieto aromatické extrakty sú prírodné arómy definované v norme ISO 9235 a neobsahujú žiadne syntetické molekuly .
Používajú sa ako prísada, ktorá vašim receptom prinesie gurmánske a ovocné tóny alebo dodá vašim vôňovým zložkám sladký nádych. Používajú sa tiež pri varení na dochutenie dezertov alebo domácich jogurtov.
NA KONCI FORMULÁCIE INKORPORUJTE AROMATICKÝ VÝŤAŽOK ZA STUDENA |
Dávkovanie:
|
V KUCHYNI
Pridajte do svojho prípravku 0,2 až 0,5% aromatického extraktu alebo 2 až 5 ml (približne ½ až 1 čajovú lyžičku) na 1 liter prípravku.
Aromatický extrakt sa pridáva čo najviac za studena alebo pri nízkej teplote na konci prípravy, ale môže sa tiež zahriať, ak je to potrebné, takže sa môže zabudovať pred varením do cesta na koláče, dolky atď. Musí sa do mlieka pridať pred fermentáciou pri príprave jogurtov.
TYPICKÉ DÁVKY
Celkové množstvo konečného vzorca | 1% aromatického extraktu | 2% aromatický extrakt | 5% aromatický extrakt |
---|---|---|---|
~ 30 ml | 0,30 g | 0,3 g | 1,5 g |
~ 50 ml | 0,50 g | 1,0 g | 2,5 g (2,8 ml) |
~ 100 ml | 1,0 g | 2,0 g (2,3 ml) | 5,0 g (5,7 ml) |
~ 250 ml | 2,5 g (2,8 ml) | 5,0 g (5,7 ml) | 12,5 g (14,2 ml) |