logo template4

JOJOBOVÝ olej nerafinovaný, zlatý svetlý olej 50/100ml

vyberte veľkosť:
50 ml2 7.590
100 ml2 11.900
Výrobca: efiore
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: e 5903890444532
Dostupnosť: skladom +4
Cena bez DPH: 6.33
7.59
ks

JOJOBOVÝ olej nerafinovaný, zlatý svetlý olej 50/100ml

PERFEKTNÉ PRE KAŽDÚ PLEŤ LIEČI POKOŽKU A ODSTRAŇUJE LUPINY !!!

Jojobový olej je zlatožltý tekutý vosk. Získava sa zo semien kríka „Simmondissia chinensis californica“ známeho aj ako jojoba.
Môže zamrznúť pri nízkych teplotách (pod 8 °C).

Je žltej farby a bez zápachu. Zamŕza pri teplotách pod 8 °C. Môže sa zahriať až na 300 ° C a nemení svoje vlastnosti. Jojobový olej nežltne a má neobmedzenú dobu spotreby.

Aj keď je jojobový ker veľmi odolná rastlina, znesie vysoké výkyvy teplôt a sucha, na rodenie potrebuje veľa vody. Keď sa obdobie sucha predĺži, rastlina stratí všetky listy a uhynie až po niekoľkých rokoch bez dažďa. Vďaka svojej odolnosti sa kríky jojoby dožívajú približne 200 rokov. Jojobový olej si získava čoraz väčšiu obľubu a preto sa stále viac pestuje. V Európe sa pestuje v Španielsku a v mnohých krajinách oboch Amerík, Afriky a Ázie, ako aj v Austrálii a na Novom Zélande.

Jojobový olej má úžasné liečivé vlastnosti. Obnovuje epidermis a nechtovú platničku, regeneruje pokožku hlavy a vlasy.

Ide o mimoriadne „inteligentný olej“, ktorý sa prispôsobí všetkým typom pleti. Zvlhčuje suchú pokožku, urýchľuje hojenie popálenín, lieči lupiny a akné.

Jojobový olej obsahuje hlavne cetylpalmitát, s veľmi cennými hydratačnými a výživnými vlastnosťami, podobne ako veľrybí olej, a skvalén, ktorý sa vyskytuje v prirodzenom tukovom obale pokožky, chráni pred stratou vody, alifatické alkoholy, fytosteroly, bohaté na vitamín F.

Dokonale sa vstrebáva do pokožky, posilňuje medzibunkovú vrstvu, čo následne zabraňuje vysušovaniu pokožky. Pri pravidelnom používaní zabraňuje vzniku strií a strate pevnosti.

Jojobový olej obsahuje kyselinu myristovú, ktorá je účinná pri artritíde a reumatizme.

Jojobový olej dodáva emulzii hustejšiu konzistenciu. Pri zmiešaní s inými rastlinnými olejmi automaticky predlžuje ich životnosť, čo sa odporúča pri menej stabilných olejoch.


Vlastnosti:
premasťuje a vyživuje
regeneruje vlasy, pokožku a nechty
odstraňuje lupiny a ochorenia pokožky hlavy
dokonale sa vstrebáva
urýchľuje hojenie rán a zápalov (vrátane akné)
ideálne na spálenie slnkom
zabraňuje vzniku strií
lieči reumu
lieči pokožku hlavy od lupín

Aplikácia:
priamo na pokožku, vlasy a nechty
na výrobu profesionálnej kozmetiky aj doma
na predĺženie životnosti olejov s krátkou skladovateľnosťou
na ošetrenie v kozmetických salónoch, kaderníctvach a masážnych salónoch

podobného zloženia z ľudského mazu , má afinitu pozoruhodnú s kožou a vlasmi .
Je známe, že jojobový olej používaný v starostlivosti o pleť zabraňuje dehydratácii a revitalizuje zadusenú pokožku. Jeho suchá textúra a originálne zloženie mu umožňujú posilniť hydrolipidický film a regulovať tok mazu v mastnej pokožke . Používa sa tiež vo vlasových výrobkoch a vyvážuje mastné vlasy a suchým a lámavým vlasom vracia vitalitu. V obidvoch prípadoch im dodáva lesk, vláčnosť a krásu .

VLASTNOSTI

  • Chráni pred dehydratáciou a spomaľuje stratu vody z pokožky.
  • Vyživuje , preniká bez zanechania mastného filmu na povrchu.
  • Re-balancing , reguluje sekréciu mazu .
  • Jojobový olej je známy svojim upokojujúcim a regeneračným účinkom .
  • Ochranný , zjemňujúci a zvláčňujúci , je vhodný pre citlivú pokožku.
  • Regeneruje , udržuje vláčnosť a pružnosť pokožky a bojuje proti prejavom starnutia pokožky
  • Pomôžte hladkej a pevnej pokožke, ktorá sa stáva ochabnutou.

INDIKÁCIE

  • Suchá, veľmi suchá a dehydratovaná pokožka
  • Starostlivosť o mastnú a zmiešanú pleť
  • Starostlivosť o citlivú pokožku
  • Vráskavá pokožka alebo prevencia starnutia
  • Ochrana pokožky pred prírodnými živlami
  • Ideálne na výrobu zmäkčujúceho a ochranného odličovača

POUŽÍVA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Denná starostlivosť pre všetky typy pleti
  • Masážne oleje
  • Odličovače očí a tváre
  • Starostlivé oleje po kúpeli alebo odstránení chĺpkov
  • Po holení
  • Ošetrenia proti starnutiu (mlieka a krémy)
  • Tekutý krém na zmiešanú pleť

SYNERGIE

  • Na tonizáciu a proti starnutiu : éterický olej z Cistusu ...
  • Na posilnenie upokojujúcich a regeneračných účinkov : éterický olej z levandule,  Helichrysum ...

V PRAXI

  • Používajte ako zmes vo svojom olejovom prípravku pri dennej aplikácii na tvár, krk a dekolt
  • Ako mastná fáza v zložení telových a pleťových krémov
  • Organický jojobový rastlinný olej možno tiež integrovať do hotovej neutrálnej bázy AZ až do maximálnej výšky 5%, aby sa dosiahlo:
    • emulzia: s organickým neutrálnym rastlinným mliekom, organickými neutrálnymi krémami pre mládež a organickým potlačovačom smädu
    • vodný gél: s organickým gélom z aloe vera 
    • penivý produkt: s ORGANICKÝM neutrálnym čistiacim krémom 
    • mydlo: s mydlovým základom Melt & Pour
  • V dávke medzi 30 a 95% sa má dosiahnuť:
    • micelárny olej: s koncentrovaným micelárnym základom

VLASTNOSTI

  • Vyvažuje mastné vlasy normalizáciou tvorby kožného mazu .
  • Vráti vitalitu suchým a lámavým vlasom.
  • Zlepšuje ich lesk a vláčnosť , skrášľuje ich.
  • Preslávený pre zastavenie  vypadávania vlasov
  • Vyživuje vlasy.

INDIKÁCIE

  • Mastné vlasy
  • Suché vlasy s mastnými korienkami
  • Nudné a devitalizované vlasy

POUŽÍVA

Použite ako prísadu do svojich prípravkov:

  • Vyváženie a normalizácia vlasových masiek
  • Séra na suché a poškodené konce
  • Starostlivosť proti vypadávaniu vlasov
  • Skrášľujúca starostlivosť o vlasy

SYNERGIE

  • Pre vyváženie a normalizáciu : éterický olej z šalvie lekárskej, grapefruitu ...
  • Pre „kozmetické“ ošetrenie : éterický olej Ylang-Ylang, rastlinný olej ricínový ...

V PRAXI

  • Ako mastná fáza v zložení starostlivosti o vlasy.
  • Organický jojobový rastlinný olej možno tiež integrovať do hotovej neutrálnej bázy AZ až do maximálnej výšky 5%, aby sa dosiahlo:
    • emulzia: s BIO neutrálnym základom vlasovej masky 
    • penivý produkt: s BIO neutrálnym čistiacim krémovým základom


Zloženie: simmondsia chinensis seed oil

Kapacita 50 /100 ml fľaša z tmavého skla s pumpičkou






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien