Powered by Smartsupp

Rakytníkový olej BIO CO2

vyberte veľkosť:
10 ml z dužiny 7.900
50 ml z dužiny 29.000
10 ml zo semien 7.900
50 ml zo semien 29.490
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: vds 4477220
Dostupnosť: na sklade
6.58 bez DPH
7.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Rakytníkový olej BIO natural CO2 z dužiny alebo semien

INCI: Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil

Kozmetická surovina. Olej z rakytníka rešetliakového CO2 je bohatý na kyselinu alfa-linolenovú (= omega-3 mastnú kyselinu). Nenasýtené mastné kyseliny regulujú dýchanie buniek, podporujú obnovu buniek a robia pokožku pružnou. Olej z rakytníka rešetliakového, takzvaný olej proti starnutiu, viditeľne spomaľuje proces starnutia pokožky. Keď je pokožka suchá, esenciálne mastné kyseliny pôsobia na pokožku a vlasy hojivo.

Použite koncentráciu: 2-5%

INCI: Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn Fruit) Oil

Kozmetická surovina. 100% prírodný olej z dužiny rakytníka získaný šetrnou extrakciou CO2.

Olej z dužiny rakytníka má vysoký podiel karotenoidov, čo je vidieť na oranžovo-červenej farbe oleja. Olej z dužiny rakytníka má regeneračné, protizápalové a antioxidačné účinky na bunky.
Je veľmi vhodný ako doplnok pre zrelú pokožku, pretože stimuluje vlastné metabolické procesy pokožky a tvorbu nových buniek. Použiteľná koncentrácia je 2-5%, veľmi silne farbí a jej prirodzený obsah ovocných kyselín znižuje hodnotu pH emulzie. Ak je dávkovanie príliš vysoké, ovocné kyseliny môžu spôsobiť nepokojnú pokožku a pupienky, používajte preto veľmi striedmo!

Rakytník patrí do rodiny olivovníkov a je to pôvodný a tŕnistý ker. Spoznáte to podľa sivozelených, predĺžených listov, ktoré sú na spodnej strane striebristo biele. Nenesie žiadne kvety, ale na jeseň rozvíja svoje oranžovo-červené, oválne plody. Sú dlhé takmer palec, chutia kyslo.

V závislosti od oblasti sú bobule rakytníka známe aj ako rakytník, hloh, morský tŕň alebo korál, morské alebo dasanové bobule. Rakytník má pôvod v Nepále a Ázii, odkiaľ zahájil triumfálny pochod do Európy.

Zrelé plody rakytníka majú zo všetkých miestnych druhov ovocia zďaleka najvyšší obsah vitamínu C, ale v značnom množstve sú prítomné aj ďalšie vitamíny ako provitamín A, komplex vitamínu B a vitamín E. Preto sa čerstvé ovocie často používa na sirup, džús, pyré alebo nátierky.

Olej z rakytníka je už mnoho rokov široko používanou surovinou v kozmetike, najmä pre zrelú, suchú a bariérou narušenú pokožku.
Jeho mastné kyseliny sú podobné tým, ktoré má naša koža, takže účinné látky sú našou pokožkou absorbované veľmi rýchlo a intenzívne.

Olej z rakytníka je bohatý na kyselinu myristovú a laurovú, kyselinu palmitovú, palmitoleovú, stearovú, olejovú, linolovú a linolénovú. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, B12, vitamínu E a beta-karoténu (prekurzor vitamínu A).

Upokojujúce a vyživujúce - ideálne pre suchú, zrelú pokožku a po slnku
Vďaka tomuto špeciálnemu zloženiu účinných látok je olej z rakytníka ideálny pre veľmi citlivú a suchú a popraskanú pokožku s narušenou bariérou. Upokojuje pokožku, pomáha pri regenerácii a zaisťuje hladkú pleť.

Olej z rakytníka rešetliakového zohráva zásadnú úlohu v starostlivosti po opaľovaní-oceňujú sa tu vlastnosti upokojujúce, vyvažujúce a posilňujúce účinky.

Farba. oranžová až červená
Forma: kvapalná pri teplote nad 15 ° C, pod ktorou tuhne

Vzhľad
tekutina
Vlastnosti mydla
Luxusná zložka tuku / účinnej látky
Hlavný účel
Starostlivosť o deti, zrelú pokožku, slnečnú kozmetiku a po opaľovaní, suchú a citlivú pokožku, nečistú pokožku / zmiešanú pokožku / akné
Tepelne stabilný
nie, zapracujte do chladeného prípravku, nie, vydrží maximálne 25 ° C
Spracovanie pri dusení mydla
Časť celkového množstva tuku
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Fáza účinných látok
Typ pokožky / typ vlasov
Starostlivosť o oči, mozoly, drsné oblasti pokožky, popraskaná pokožka, starostlivosť po opaľovaní, citlivá, veľmi citlivá pokožka, normálna, bezproblémová pokožka, zrelá pokožka, veľmi citlivá pokožka, veľmi suchá, šupinatá pokožka
Účinok na pokožku
vyvažovanie, zvlhčovanie, harmonizácia, upokojenie, tonizácia, obnova buniek

 

Update cookies preferences