logo template4

Dijonská horčica, francúzska receptúra, Natural Technologies, 160 g

- 10% Novinka, úvádzacia zľava
Výrobca: natural technologies
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 50036071
Dostupnosť: na sklade
3.68 bez DPH
4.41 ks
Pôvodná cena 4.90, Zľava 10 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Dijonská horčica, francúzska receptúra, Natural Technologies, 160 g

Kolekciu horčice dopĺňame dijonskou horčicou, vyrobenou podľa originálnej francúzskej receptúry, s horčičnými semienkami mletými na kamennom mlyne.
Horčica je druh korenia, ktorý sa používa hlavne pri príprave sendvičov a šalátov. Hlavnými zložkami horčice sú semená horčice. Pri výrobe semienok rozdrvte na prášok a pridajte ocot, soľ, vodu a olej. Farba horčice je od žltej po hnedú.

Výroba horčice je známa už od staroveku, 3000 rokov pred naším letopočtom, sa používala v indickej kuchyni, no v starovekom Ríme a starovekom Grécku nebola veľmi obľúbená. Prvý recept pochádza z roku 42 pred Kristom. V deviatom storočí sa výroba horčice stala jedným z hlavných príjmov francúzskych kláštorov.

Kolekciu horčice Natural Technologies dopĺňame dijonskou horčicou, vyrobenou podľa originálnej francúzskej receptúry, s horčičnými semienkami mletými na kamennom mlyne.

Ingrediencie:

Voda, ocot, horčičné semienka, víno, soľ, cukor, korenie.

Nutričné hodnoty na 100 g:

Energia: 457 kJ/ 109 kcal
Tuk: 6,09 g
z toho nasýtené: 0,36 g
Sacharidy: 9,5 g
z toho cukry: 5,46 g
Bielkoviny: 4,07 g
Soľ: 6,2 g

Použitie:

Na priamu konzumáciu a kulinárske použitie.

Dijonská horčica je ideálna pre všetky druhy klobás, studených mäsových tanierov a sendvičov. Vhodné na dresingy, ktoré inak hladkej omáčke dodajú textúru.

Balenie: 160 g v sklenenom pohári na opakované použitie
Pôvod: Bulharsko
Zloženie: zobraziť popis
Prepravná hmotnosť: 0,350 kg
Vhodné pre: dospelých, deti, vegetariánov, vegánov