Palmový cukor, nerafinovaný, Dr. Keskin, 250 g
Palmový cukor, nerafinovaný, Dr. Keskin, 250 g
Palmový cukor je prírodné sladidlo extrahované z kvetov cukrovej palmy. Palmový cukor je známy produkt v krajinách ako Srí Lanka, Malajzia, Vietnam či Indonézia.
Kvety cukrovej palmy sa varia do zhustnutia, čím sa získa hustý sirup. Potom sa ochladí, kým sa nevytvoria kryštály cukru.
Palmový cukor má karamelovú farbu a chuť porovnateľnú s bielym cukrom.
Palmový cukor má nízky glykemický index a je vhodný pre diabetikov.
Ingrediencie:
Nerafinovaný kryštálový palmový cukor získaný z miazgy cukrovej palmy.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia: 1620 kJ / 387 kcal
Tuk: < 0,2 g
z toho nasýtené: <0,2 g
Sacharidy: 93,4 g
z toho cukry: 93,1 g
Vláknina: 1,1 g
Bielkoviny: 1,2 g
Soľ: 0,35 g
Použitie:
Používa sa na sladenie rôznych druhov zákuskov, nápojov, pečiva alebo na priamu konzumáciu.
Množstvo v balení: 250 g
Pôvod: Indonézia
Zloženie: Palmový cukor
Prepravná hmotnosť: 0,270 kg
Vhodné pre: dospelých, deti, diabetikov, vegetariánov, vegánov