logo template4

KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOKERATÍN 50 g

Cena 8.75
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: a 1218
Výrobca: aroma
: 24 mesiacov
ks

KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA FYTOKERATÍN

Fytokeratín, ktorý je zložený z hydrolyzovaných pšeničných proteínov, obsahuje aminokyseliny podobné aminokyselinám keratínu tvoriacim vlasy a nechty. Táto účinná látka je obzvlášť užitočná na prípravu vlasových výrobkov, ktoré dodajú vlasom pevnosť, objem a lesk. Je to tiež zjemňujúci prostriedok na starostlivosť o pokožku.

Keratín je veľký proteín, prirodzene sa vyskytuje v koži a najmä na vlasoch , nechtoch, perí, kopyt ľudí a zvierat. Keratín používaný v bežnej kozmetike je živočíšneho pôvodu , preferovali sme Vám ponúknuť rastlinnú alternatívu : phytokeratin . Jedná sa o bielkoviny z pšenice (lepok), čiastočne hydrolyzované, to znamená, že sú nakrájané na malé kúsky enzýmami, aby sa získali bielkoviny menšej veľkosti, ktoré budú mať lepšiu penetráciu a lepšiu interakciu na úroveň povrchu pokožky a vlasov. Tieto proteíny majú veľmi dobrú afinitu k vlasom , ale aj nechtom a pokožke , čo im umožňuje pôsobiť ako posilňujúce a skrášľujúce ošetrenie a zároveň ich chrániť pred dehydratáciou .

Spôsob získania: Pšeničné proteíny hydrolyzované enzymatickým procesom.
Funkcia: Hydratačná, posilňujúca a skrášľujúca kozmetická aktívna zložka.

  • Zabraňuje dehydratácii: zlepšuje a udržuje hydratáciu pokožky *
  • Dodáva pokožke hebký pocit

INDIKÁCIE

  • Suché kože
  • Zrelá pokožka

NIEKOĽKO NÁPADOV

Táto účinná látka sa používa ako prísada do vašich prípravkov na starostlivosť o pokožku:

  • Hydratácia a revitalizácia ošetrenia tela alebo tváre
  • Jemný sprchový gél
  • Zlepšuje a udržuje hydratáciu vlasov
  • Posilňuje štruktúru vlasov , rias a nechtov
  • Vlasy sú hebké a lesklé

INDIKÁCIE

  • Tenké a matné vlasy
  • Suché a dehydrované vlasy
  • Poškodené, farbené alebo upravené vlasy
  • Rozštiepené konce
  • Malé mihalnice 
  • Mäkké alebo lámavé nechty

NIEKOĽKO NÁPADOV

Táto účinná látka sa používa ako prísada do vašich prípravkov na starostlivosť o vlasy:

  • Posilňujúce a skrášľujúce šampóny, kondicionéry a masky
  • Opravné sérum s rozdelenými končekmi
  • Stylingové výrobky
  • Starostlivosť o maskary a mihalnice
  • Starostlivosť o nechty

- Uchovávajte mimo dosahu detí.
- Neprehĺtajte, nevdychujte, vyhýbajte sa kontaktu s očami.

dávkovanie 1 AŽ 10%
(z celkovej hmotnosti vášho prípravku)
 
rozpustné vo vode
nerozpustný v oleji

RECEPT ROBÍM OD A PO Z

Fytokeratín je možné integrovať ako aktívnu zložku do všetkých receptúr obsahujúcich vodu: krémy, mlieka, pleťové vody, čistiace gély, šampóny, kondicionéry ...

 Na konci formulácie pridajte studený fytokeratín.  Dlho pretrepte, aby sa dobre zhomogenizoval.

Fytokeratín možno tiež integrovať do neutrálnej základne AZ pripravenej na použitie, aby sa dosiahlo:

  • maskara  : s bázou Base Mascara & Eye, v maximálnej dávke 2%.

TYPICKÉ DÁVKY

Celkové množstvo konečného vzorca 1% Fytokeratín 5% fytokeratín 10% fytokeratín
~ 30 g 0,3 g 1,5 g 3,0 g
~ 50 g 0,5 g 2,5 g 5,0 g
100 g 1,0 g 5,0 g 10,0 g
~ 250 g 2,5 g 12,5 g 25,0 g

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien