logo template4

Glycerín (glycerol), 99,5% rastlinný

vyberte veľkosť:
100 ml 1.290
500 ml 3.290
1000 ml 6.490
Kód produktu: f 1014
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 1.08
1.29
ks

Glycerín (glycerol), 99,5% rastlinný

Glycerín rastlinného pôvodu je známy svojou schopnosťou zadržiavať vlhkosť v pokožke, pričom ju ponecháva mäkkú a upokojenú.
Návod na použitie:
Pridajte 1-5% glycerínu do kvetinovej vody alebo základného oleja, aby zmäkčil a hydratoval pokožku, vlasy alebo nechty. Pri príprave domácej kozmetiky nepoužívajte na pleťové výrobky viac ako 2% glycerínu.
Zloženie (INCI):
*Glycerin 

CAS: 56-81-5, ES: 200-289-5, E422

Glycerín, čiže glycerol, systematickým názvom propán-1,2,3-triol, je hygroskopická bezfarebná až mierne nažltlá viskózna kvapalina bez zápachu, sladkej chuti. 

Má široké uplatnenie pri tvorbe krémov a pást. Je vo vode veľmi dobre rozpustný. 

Krémy: používa sa do krému k vytvoreniu masťového základu (najmä ako prísada v hydratačných krémoch a mydlách, ako zvlhčovadlo v zubných pastách, pri výrobe plastických hmôt hlavne ako zmäkčovadlo, liečiv, žuvačiek, pást, farbív a výbušnín)

Potravinárstvo: ako spojivo, má výrazne sladkohorkú chuť. Ako súčasť potravín má označenie E 422.

Lekárstvo: pri liečbe opuchu mozgu ako prísada infúzií, k znižovaniu vnútroočného tlaku, pri zápchach na zmäkčenie stolice vo forme glycerínových čípkov alebo ako súčasť klystírov.

Glycerín: Najčastejšie používaná kozmetická prísada






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien