logo template4

Výroba kozmetiky - suroviny na výrobu domácej kozmetiky

V našom internetovom obchode nájdete široký výber kozmetických medziproduktov na priame použitie a na výrobu vlastnej kozmetiky. Ponúkame vysoko kvalitné, preverené prírodné produkty založené na rastlinných prísadách. Všetky majú osvedčenia potvrdzujúce bezpečnosť ich použitia a neobsahujúce škodlivé látky. Nájdete tu homogénne kozmetické suroviny a hotové základy na vlastnú výrobu jedinečných mydiel, kúpeľných guličiek, dekoratívnych a voňavých sviečok. V ponuke sú glycerínové mydlové základy, balenie, farbivá, parafín, knôty, íly, vosky a včelie výrobky, kozmetický glycerín a iné. Ponúkame kozmetické maslo, ktoré je ideálne pre starostlivosť o pokožku a vlasy, vrát. bambucké maslo, avokádo, mango a krásne voňavé kakaové a kávové maslo. V ponuke sú tiež vonné oleje a éterické oleje s rôznymi vôňami, ako aj kozmetické oleje: kokosový, arganový, olivový, malinový olej, hroznový olej, sladký mandľový olej a iné, ktoré si cenia vynikajúce vlastnosti v prírodnej kozmetike a kúpeľoch a kozmetických salónoch. Chcete vedieť, 100%, aké ingrediencie sa nachádzajú vo vašom kréme? Jedným z riešení je pripraviť ho sami, doma. Ak ste tiež fanúšikmi masiek a hand made kozmetiky, táto kategória produktov je pre vás! Poskytujeme všetko, čo potrebujete na prípravu bio domácej kozmetiky, presne podľa vašich predstáv: oleje na tvár a prášky na kozmetické použitie, bio / ekologické základné oleje, glycerínové a rastlinné maslá, vitamíny, mydlová báza, kyselina hyalurónová, Dokonca aj rôzne nádoby a obaly pomáhajú pri správnej príprave a skladovaní vašich výrobkov. Prísady na výrobu domácej kozmetiky - maslá a oleje, esenciálne oleje, kvetinové vody, exfoliačné prísady, soli a vosky, sušené byliny a íly. Rôzne druhy pohárov, nádob a fliaš na skladovanie.

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

30% roztok propolisu na sklade 13.79 € 30% roztok propolisu Náš roztok propolisu obsahuje propolis potravinárskeho pôvodu rozpustený v 95% alkohole. V prírodnej kozmetike je náš extrakt z propolisu požehnaním pre AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml na sklade u dodávateľa 9.90 € AGENT SUCHÉHO DOTYKU 100 ml AGENT SUCHÉHO DOTYKU Tento textúrovací prostriedok s mimoriadne suchým a prchavým dotykom umožňuje vyrábať jemné krémy a mlieka so sviežim a veľmi AKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS 5 g skladom +1 3.90 € AKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS 5 g AKTÍVNA ZLOŽKA VOLUM'CILS Tieto 100% prírodné celulózové vlákna sa používajú v „domácich“ maskarách pre zväčšujúci a predlžujúci efekt. Riasy AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI PRÁŠOK 10 g na sklade u dodávateľa 5.90 € AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI PRÁŠOK 10 g AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI ĽAHKÝ PRÁŠOK Tento 100% minerálny a čistý prírodný sľudový prášok robí vo vašich vzorcoch zázraky, aby osvetlil pleť ALOE VERA 10-násobný koncentrát na sklade 3.19 € ALOE VERA 10-násobný koncentrát Tento 10-násobný koncentrát je vhodný najmä na starostlivosť o dehydratovanú, popraskanú a suchú pokožku. Tiež upokojuje úpal a stará sa o matné a suché ALOE VERA šťava s panthenolom na sklade 4.79 € ALOE VERA šťava s panthenolom Lisovaná šťava z dužinatej rastliny aloe vera v vitamínov B5/ panthenolom. Aloe vera má pozitívne vlastnosti z hľadiska regenerácie pokožky. Aloe Vera je ALPHA BISABOLOL, organický na sklade 7.79 € ALPHA BISABOLOL, organický Bisapolol je jednou z hlavných aktívnych zložiek harmančeka. Vďaka svojmu protizápalovému účinku je alfa bisabolol užitočnou účinnou látkou v produktoch ARGIRELINE® peptide solution C najúčinnejší peptid na trhu na sklade 8.39 € ARGIRELINE® peptide solution C Acetylhexapeptid-8 tiež známy ako Argirelín, peptid používaný ako kozmetická prísada, ktorý redukuje vrásky spojené s mimikou. Je to skrátená chemická AVOKÁDOVÝ BIO OLEJ - 10% skladom +11 1.79 € (1.99 €) AVOKÁDOVÝ BIO OLEJ ORGANICKÝ AVOKÁDOVÝ RASTLINNÝ OLEJ Tento olej, ktorý sa získava z avokádovej buničiny, je vynikajúcou účinnou látkou proti starnutiu, výživou, ochranou a AVOKÁDOVÝ OLEJ rafinovaný na sklade 2.89 € AVOKÁDOVÝ OLEJ rafinovaný Avokádový olej je rafinovaný na kozmetické účely, jeho kvalita zaručuje vytvorenie kozmetiky s väčšou trvanlivosťou a stabilitou. Koža Odporúča sa Acerola prášok na výrobu kozmetiky na sklade 3.39 € Acerola prášok na výrobu kozmetiky Acerola na výrobu kozmetiky, extrémne koncentrovaná vo vitamíne C, ale aj v iných vitamínoch, enzýmoch a bioflavonoidoch. stimuluje tvorbu kolagénu, Acmella extrakt, prášok na sklade 3.99 € Acmella extrakt, prášok Acmella je pôvodom z Brazílie, Peru, Madagaskaru a časti Ázie. Rastlina obsahuje účinnú látku spilantol, ktorý pôsobí lokálne anesteticky. Na pokožke acmella Acmella na výrobu kozmetiky na sklade 4.49 € Acmella na výrobu kozmetiky Acmella na výrobu kozmetiky je koncentrovaná spevňujúca a vyhladzujúca aktívna zložka. Zameriava sa na bunkovú komunikáciu na reorganizáciu a utiahnutie Africká perlová soľ na sklade 6.49 € Africká perlová soľ Naša soľ je vyrobená z najčistejšej hlbokej vody Atlantiku a afrického slnka na pobreží Namíbie, na okraji najstaršej púšte na svete - Namib. V súhre Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu - 10% na sklade 2.88 € (3.20 €) Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu Prášok s aktívnym uhlím je prírodný produkt - jemný čierny prášok bez vône, ktorý sa najčastejšie používa na bielenie zubov, domáce dezodoranty alebo na Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky skladom +1 5.59 € Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky, sa používa vďaka pozoruhodnej absorpčnej kapacite na čistenie a jeho detoxikačný účinok, na čistenie pokožky od Alginát potravinársky na sklade 1.69 € Alginát potravinársky Alginát - získava sa z hnedých rias a používa sa v kozmetike aj v potravinách. Používa sa okrem iného ako želatinačné, zahusťovacie, emulgačné a Alkana farbiarska koreňový prášok do kozmetiky na sklade 3.90 € Alkana farbiarska koreňový prášok do kozmetiky Koreň alkany farbiarskej sa používa hlavne ako prírodné farbivo, ktoré dodáva rubínovo červenú farbe s fialovým nádychom pre bezvodú kozmetiku, ako sú: Alkyl Polyglucoside na sklade 19.90 € Alkyl Polyglucoside Alkylpolyglukozid (Caprylyl / Capryl Glucoside) je neiónový surfaktant, ktorý je odvodený od mastných alkoholov a glukózy. Všetky zložky sú rastlinného Allantoin do kozmetiky skladom +2 2.09 € Allantoin do kozmetiky Allantoin do výroby kozmetiky. Allantoín je známy svojimi keratolytickými, zvlhčujúcimi, upokojujúcimi a nedráždivými vlastnosťami, podporuje obnovu Allantoín prášok na sklade 2.19 € Allantoín prášok Alantoín je jemný biely prášok bez zápachu, ktorý bol pôvodne rastlinným metabolickým produktom, ale teraz sa vyrába synteticky. Skladá sa z kyseliny Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok na sklade 9.59 € Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok Vysoko koncentrovaný prášok z aloe vera 200: 1. Ideálne na „rýchle“ použitie. Extrakt je rozpustný vo vode a mal by sa používať v dávke 0,1 - 0,5%. So Aloe Vera gél do kozmetiky skladom +1 7.99 € Aloe Vera gél do kozmetiky Aloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Aloe vera olej na sklade 8.90 € Aloe vera olej Olej z aloe vera je extrakt z listov aloe vera (aloe vera barbadensis), rozpustený v sójovom oleji a stabilizovaný tokoferolom (vitamín E). Olej z aloe vera vyvíja

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien