€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Age L 22 lipidový komplex

vyberte veľkosť:
5 ml 8.490
10 ml 14.490
30 ml 39.900
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: vds 12020
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 7.08
8.49 ks

Age L 22 lipidový komplex

L22 dodáva kožné lipidové zložky v rovnakej rovnováhe ako u zdravého mladého dospelého človeka. L22 nie je jednoduchá zmes. L22 je patentovaný, nekomedogénny lipidový komplex, starostlivo vyrobený z lipidov rastlinného pôvodu. Je navrhnutý tak, aby dodával každú lipidovú zložku v rovnováhe podobnej tej, ktorá sa vytvára v pokožke v mladosti.

Zdravá pokožka produkuje mnoho rôznych lipidových zložiek vrátane voskových esterov, sterolových esterov, triglyceridov, skvalénu a sterolov a udržuje tieto lipidové zložky v správnej rovnováhe. Táto rovnováha sa mení s vekom.

L 22 je navrhnutý ako mimetikum lipidov na povrchu ľudskej pokožky využívajúce lipidy rastlinného pôvodu, ktoré majú rovnakú funkciu ako lipidy na povrchu pokožky. Age L 22 dodáva tieto kožné lipidové zložky v rovnakej miere ako zdravá 22-ročná žena.

Age L 22 zlepšuje obnovu ochrannej funkcie pokožky lepšie ako bežné hydratačné krémy. Klinické štúdie ukazujú, že Age22 tiež zvyšuje elasticitu, pevnosť a hydratáciu pokožky. V kombinácii s ceramidmi ponúka Age L 22 výrazne vyššiu obnovu ochrannej funkcie pokožky ako ktorýkoľvek iný testovaný hydratačný krém.

Age L 22 nie je jednoduchá zmes olejov. Starostlivo vyrobený z lipidov na rastlinnej báze bol vytvorený tak, aby replikoval povrchový lipidový profil pokožky zdravého 22-ročného človeka.

Ingrediencie v Age L 22:

Jojobový olej / ester makadamiového oleja: Získaný z jojobového oleja a makadamového oleja

Skvalén: získaný z olivového oleja

Phytosteryl Macadamiate: získaný z makadamiového oleja a fytosterolu

Fytosterol: Získava sa z tallového oleja z ihličnanov

Tokoferol: pochádza zo zdrojov bez GMO

Klinické štúdie Age L 22:

obnovenie kožnej bariéry

Vlhkosť pokožky (krátkodobá a dlhodobá)
Elasticita a odolnosť pokožky
Nosič pre iné malé molekuly (napr. ceramidy)

Aplikačná koncentrácia: 2-8% (až 18% so špeciálnymi formuláciami, ako je očné sérum)

Spracovanie: rozpustný v oleji.

Aplikácia: krémy, pleťové vody, gély, séra.

Čo je L 22 ?
L22 je botanický ekvivalent prirodzeného kožného oleja zdravého mladého dospelého (lipidy na povrchu pokožky).

Z čoho je vyrobený?
L22 pochádza z: makadamie (Macadamia integrifolia), jojoby (Simmondsia chinensis) a olív (Olea europaea).

Lipidový materiál zložený z botanických zložiek s typmi a špecifickými pomermi lipidov typicky prítomných na povrchu pokožky mladistvej zdravej pokožky.

Aké sú typy povrchových lipidov kože?
Hlavné typy kožných lipidov sa líšia v závislosti od veku a zahŕňajú triglyceridy, voskové estery, skvalén, sterolové estery a steroly.

Čím je výnimočný?
L22 je viac než len zmes. Berieme botanické zložky a upravujeme ich tak, aby sa viac zhodovali so zložkami lipidov na povrchu ľudskej pokožky. Jedným dôležitým a jedinečným krokom je preskupenie uhlíkových reťazcov medzi zložkami triglyceridov a voskových esterov. Výsledkom sú lipidy, ktoré sa viac podobajú prirodzeným zložkám povrchových lipidov ľudskej kože. Potom ich skombinujeme v pomeroch, ktoré sa typicky nachádzajú v lipidoch na povrchu kože zdravého mladého dospelého človeka.

L22 je 100% botanicky získaný a môže byť použitý vo väčšine prirodzene certifikovaných produktov vrátane produktov certifikovaných COSMOS.
Aké sú najlepšie aplikácie pre tento materiál?
L22 môže byť jedinou zložkou alebo hlavnou zložkou lipidovej fázy produktu v rôznych aplikáciách. 

INCI: Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters (and) Squalene (and) Phytosteryl Macadamiate (and) Phytosterols (and) Tocopherol

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien