logo template4

Acmella na výrobu kozmetiky

hmotnosť:
5ml 0.000
100mlna objednávku 60.500
Kód produktu: M-1267
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 3.74
4.49
ks

Výťažok z Acmelly MAYAM

Koncentrovaná spevňujúca a vyhladzujúca aktívna zložka. Zameriava sa na bunkovú komunikáciu na reorganizáciu a utiahnutie dermálnej architektúry. Má prirodzený liftingový a vyhladzujúci účinok, viditeľne redukuje hlboké vrásky a spevňuje pokožku.

Je koncentrovaný olejový extrakt z hornej časti rastliny Spilanthes acmella.

Organoleptické vlastnosti: číra kvapalina, mierne nažltlá, bez zápachu.

INCI: caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract

vlastnosti:
1. pomáha odstraňovať všetky vrásky a zmierňuje najzreteľnejšie príznaky starnutia.
2. reorganizuje kolagénové vlákna a viditeľne vyhladzuje pokožku.
3. stimulujúci účinok na bunkovú dynamiku.
4. pomáha reštrukturalizovať architektúru dermi.

Aplikácie, použitie:
A. línie proti starnutiu a kontúry tváre.
B. aplikácie na kontúry očí a pier.
C. líčidlá, plniace rúže a liftingové prípravky.
D. starostlivosť o spevnenie tela, tvarovanie tela, ošetrenie proti natiahnutiu.
E. odporúčané použitie do 2% úrovne.
F. v emulziách sa môže pridať do konečnej fázy alebo do tukovej fázy.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; iba kozmetické použitie.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien