logo template4

Bakuchiol 100% čistý - kozmetická aktívna látka

NOVINKA
vyberte veľkosť:
2 g 13.900
5 ml 29.900
10 ml 55.900
30 mlna objednávku 155.900
50 mlna objednávku 236.000
Kód produktu: 0001 vds -1586
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
13.90
ks

Bakuchiol, čistý - kozmetická aktívna látka 

Bakuchiol, považovaný za prvú prírodnú a znesiteľnejšiu alternatívu k retinolu, má jedinečné výhody pre všetky typy pleti. Pomáha znižovať viacnásobné príznaky starnutia, viditeľne obmedzuje poškodenie pokožky pôsobením životného prostredia a má výrazný upokojujúci účinok na pokožku.

Bakuchiol je NOVÁ trendová účinná látka pre našu pokožku. Prečo?
Pretože je účinný proti starnutiu pokožky a akné ako retinol, ale bez nevýhod retinolu, ako je podráždenie pokožky alebo fotochemická nestabilita.

Bakuchiol je 100% prírodný a extrahuje sa zo semien Babchi.
Proti starnutiu pokožky má bakuchiol stimulačný účinok na produkciu kolagénu, redukuje vrásky a hyperpigmentáciu a môže zvýšiť pružnosť a pevnosť pokožky. V akné zabraňuje oxidácii kožných lipidov tým, že udržuje ochranný plášť aktívny. Kontroluje nadprodukciu baktérií na pokožke, inhibuje prozápalové gény a enzýmy a znižuje keratinizáciu pokožky.
Navyše nespôsobuje citlivosť pokožky na svetlo, takže sa dá bezpečne používať aj ráno. Napriek tomu by ste sa nemali zaobísť bez slnečnej ochrany.
Bakuchiol je vhodný pre všetky typy pleti: či už suchú, citlivú, mastnú alebo zmiešanú. Bakuchiol by sa mal používať opatrne iba vo výnimočných prípadoch, ako je napríklad ružovka alebo ekzém. V tomto prípade je obzvlášť dôležité malé dávkovanie, inak môže spôsobiť kožné škvrny. Spravidla nikdy neurobíte nič zlé, keď začnete s malým dávkovaním a potom postupne použijete viac bakuchiolu.

INCI: Bakuchiol

Kvalita: 100% prírodný, extrahovaný zo semien rastliny Psoralea Corylifolia
Vzhľad: žltohnedá viskózna olejovitá kvapalina

Pozor, výrobok v 2 g verzii nenaplní fľašu na maximálnu kapacitu!

Vlastnosti
napodobňuje vlastnosti retinolu bez negatívnych účinkov
silný antioxidant
pomáha znižovať výskyt jemných vrások
poskytuje regeneračné a rovnomerné tonizačné výhody
pomáha redukovať viacnásobné príznaky starnutia
zlepšuje pružnosť a pevnosť
stimuluje produkciu kolagénu
zníženie pigmentácie, zmeny farby, drsnosti a začervenania pokožky
pomáha chrániť pokožku pred poškodením vyvolaným UV žiarením
zlepšuje tón pleti, žiarivosť a jas
výrazný upokojujúci účinok na pokožku

Aplikácie, použitie
lipofilný materiál miešateľný s celým radom zmäkčovadiel vrátane rastlinných olejov
môže byť použitý v prípravkoch aplikovaných počas dňa
môže byť ľahko formulovaný do krémov, olejov, sér, gélov
môže byť zahrnutý do olejovej fázy, ale vyvarujte sa dlhodobého zahrievania olejovej fázy nad 75 ° C
sa môže pridať v konečnej fáze emulzií po emulgácii
sa odporúča pridanie malého množstva chelatačného činidla do vzorcov na báze vody
optimálne pH hotového výrobku (vo vode pripravenej zmesi): pod 6
odporúčaná úroveň použitia 0,5 až 1%

Bezpečnostné údaje, bezpečnostné opatrenia pri používaní: iba na kozmetické použitie
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom

Čo je Bakuchiol? Všetko, čo potrebujete vedieť






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien