Hydrolyzovaný pšeničný proteín 50 / 100 / 500 ml
Hydrolyzovaný pšeničný proteín
INCI: Hydrolyzed Wheat Protein
Proteíny z pšeničných klíčkov majú vysoký obsah vitamínu E, lecitínu a nenasýtených mastných kyselín. To podporuje prietok krvi do pokožky hlavy. Používajú sa preto v šampónoch, posilňujú nielen štruktúru vlasov, ale starajú sa aj o pokožku hlavy.
Používa sa v kozmetických formuláciách pre zrelú pokožku a pre lámavé nechty na rukách (olej na nechty). Vďaka takzvanému „opravnému účinku“ je dôležitou súčasťou šampónov, kondicionérov a kúr na poškodené a lámavé vlasy. Vytvára ochranný film okolo vlasov a zmierňuje následky škodlivých vplyvov, ako je vystavenie slnku, narovnávanie, fénovanie, soľ a chlórovaná voda atď. .
Táto účinná látka tiež posilňuje a zahusťuje vlasy.
Množstvo použitia: 3 - 5%.
Nepoužívajte čistý!
Vzhľad
tekutý
Hlavný účel
Suroviny na starostlivosť o vlasy
Tepelne stabilné
nie, zapracujte do ochladenej formulácie
rozpustnosť
v alkohole, v glyceríne, v horúcej vode, v studenej vode
Spracovanie pri dusení mydla
najskôr rozpustite v troche vody a potom na konci zapracujte do lepidla na mydlo, nakoniec opatrne vmiešajte pomocou drevenej lyžičky
Spracovanie v prírodnej kozmetike
Fáza účinnej látky