€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Extrakt CO2 zo sladkého drievka do kozmetiky

Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: M-1260
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 4.33
5.19 ks

Extrakt CO2 zo sladkého drievka 3 g MAYAM

Extrakt má antimikrobiálne, antioxidačné, protizápalové a regeneračné vlastnosti, používa sa v prípravkoch na starostlivosť o pleť a ústnu hygienu.

Výroba: extrakciou superkritickou tekutinou s prírodným oxidom uhličitým, štandardizovaný s MCT olejom.
Obsahuje> = 6,0% izoflavánov, napr. licoricidin a licorisoflavan A, žiadna kyselina glycyrhizová.

Organoleptické vlastnosti: hnedý viskózny extrakt pri izbovej teplote

INCI: glycyrrhiza uralensis root extract, caprylic/capric triglyceride

vlastnosti:
1. anti-dráždivé a protizápalové.
2. antimikrobiálne, antioxidačné.
3. anti-akné.
4. upokojujúce pre zmiernenie ekzému, podráždenej pokožky.

Aplikácie, použitie:
A. vhodné pre zložité prostriedky na ošetrenie pleti, akné, starostlivosti o pleť a ústnu hygienu.
B. ako prísada do krémov, olejov, mastí, balzamov, sér, odporúčané dávkovanie 0,1 - 1%.
C. rozpustný v oleji.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; iba na kozmetické použitie.

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien