logo template4

Cetearyl Alkohol

vyberte veľkosť:
50 g 2.290
100 g 3.490
500 g 17.890
1000 g 31.900
Kód produktu: Mvds-1425
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 1.91
2.29
ks

Cetearyl Alkohol 

Rastlinný zdroj mastného alkoholu používaný na zahusťovanie a stabilizáciu formulácií ako prostriedku na zvýšenie viskozity a konzistencie. Môže sa používať v emulziách, ako sú krémy, pleťové vody alebo kondicionéry na vlasy, a pre bezvodé formulácie, ako sú masti, balzamy a maslové krémy.

Funkcie ako zmäkčovadlo, koemulgátor, stabilizátor emulzie, kalenie formulácií, modifikátor viskozity a modifikátor štruktúry pre kozmetiku. Má tiež vlastnosti zvyšujúce konzistenciu, zvlhčenie a penu. Zaisťuje bohaté, ale ľahké a nemastné textúry.

Cetearylalkohol je zmes 50% cetylalkoholu a 50% stearylalkoholu a je ľahko biologicky odbúrateľný.
Emulguje veľmi slabo, preto je na stabilizáciu emulzie potrebný emulgátor O / W.

Cetearylalkohol spolupracuje s emulgátorom O / W (ako je napríklad cetylalkohol) za účelom zvýšenia viskozity, a preto sa používa ako generátor konzistencie. V porovnaní s cetylalkoholom pôsobia formulácie s cetearylalkoholom poddajnejšie a menej suché na dotyk.

INCI: Cetearyl Alcohol

Aplikácie, použitie:
A. vhodný na masti, kondicionéry na vlasy, emulzie, pleťové vody, krémy, krémové šampóny, telové umývacie prostriedky, líčidlá.
B. odporúčané dávkovanie 0,5 - 5% pre emulzie, až 20% pre rôzne formulácie.
C. v prípade emulzií, zahrievajte fázy až na 75 ° C.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, na kozmetické použitie.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien