logo template4

Olivový vosk Emulgátor

Cena 4.39
Dostupnosť: skladom +3
Kód produktu: M-1104
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov
ks

Olivový vosk Emulgátor na výrobu kozmetiky 50 g MAYAM

Pochádza z olivového oleja a je to emulgátor bez obsahu oleja, lipogélový prostriedok a funkčný lipid pre bohaté emulzie a výživný pocit na pokožke, vhodný na starostlivosť o pleť, farebná kozmetika, lipogély a prípravky na opaľovanie.

INCI: sorbitan olivate

Vlastnosti Olivového vosku:
1. je to rastlinný produkt z olív.
2. skvelá kompatibilita s pokožkou.
3. zlepšuje disperziu práškov v dekoratívnych formuláciách.
4. zlepšuje disperziu minerálnych UV filtrov vo formuláciách na opaľovanie.
5. prispieva k hydroizolácii zlepšením odolnosti proti umývaniu.
6. môže byť použitý ako lipogélové činidlo, funkčný lipid alebo ko-emulgátor pre emulzie typu olej vo vode.


Aplikácie, použitie Olivového vosku


A. bohaté krémy na tvár a telo, balzamy, masti, krémy pre bábätká, masážne krémy, starostlivosť o suchú pokožku, ochranné krémy, farebné kozmetické výrobky, ako sú rúže a základy, prípravky na opaľovanie, bezvodé systémy, lipogély.
B. dávkovanie ako ko-emulgátora pre O / W 1-3%, ako emulgátora pre emulzie W / O, 5-10%.
C. dávkovanie lipogélového činidla 1-10%.
D. bezvodé balzamy a masti 10-20%.
E. pridajte do olejovej fázy, zahrievajte olejovú aj vodnú fázu na 70 ° C a potom pomaly pridajte vodnú fázu k olejovej fáze za miešania s homogenizátorom alebo miešačom.
F. emulzia potrebuje 24 hodín na dosiahnutie svojej konečnej konzistencie.
G. optimálna olejová fáza 50-70%.
H. na zvýšenie stability emulzií môže byť potrebný ko-emulgátor alebo vosk.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie.






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien