€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

  logo template4

Kyselina stearová, stearic acid na výrobu kozmetiky

Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: M-1418
Dostupnosť: na sklade
Cena bez DPH: 2.99
3.59 ks

Kyselina stearová, stearic acid na výrobu kozmetiky 100 g

Kyselina stearová sa prirodzene vyskytuje v rastlinných maslách, ako sú bambucké bôby alebo kakao. Používa sa na zahusťovanie a stabilizáciu formulácií. Používa sa v rôznych výrobkoch, ako sú krémy, balzamy, masti, tyčinky, mydlá a sviečky

Organoleptické vlastnosti: sivobiele, voskovité guľôčky alebo vločky.

INCI: stearic acid

vlastnosti:
1. prostriedok pre stabilitu.
2. zvyšuje viskozitu kozmetiky.
3. zvláčňujúci, ochranný.
4. výživný, filmogénny.
5. dodáva olejom viskóznosť a lubrikáciu.


Aplikácie a použitie Kyseliny steárovej


A. môžete ju využiť na výrobu obohacujúcich krémov alebo maslových krémov aj na suchú/zrelú pokožku. 
B. výroba mastí, všestranných balzamov, deodorantov. 
C. vylepšuje textúru, zahusťovadlo.
D. vonné sviečky a masážne sviečky.
E. ako zložka na stabilizáciu emulzií.
F. smerné dávkovanie: 2 - 7% v emulziách a krémoch, 5 - 30% v krémoch, balzamoch, masťoch, deodorantoch a telových maslách, 5 až 15% v mydlách, až 20% v sviečkach
G. v emulziách pridajte do tukovej fázy.
H. je rozpustný v teplých olejoch, topí sa pribl. pri 60 ° C.

Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom.

Upozornenia: Nepožívajte, uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie.

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien