logo template4

Abysoft na ochranu, lesk a objem vlasov 10 ml

NOVINKA
Záručná doba:: uvedené na obale
Kód: g 2102
Dostupnosť: skladom 5 ks
2.42 bez DPH
2.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Abysoft na ochranu, lesk a objem vlasov 10 ml

ABYSOFT je „inteligentný“ aktívny prostriedok, ktorý kombinuje a zvyšuje výhody habešského oleja s bioaktívnymi účinkami fytosterolov. Je miešateľný s väčšinou fáz. Je nedráždivý a pôsobí priamo na pokožku, aby chránil kožnú bariéru tvorbou tenkého filmu na pokožke. Okrem toho je vynikajúcim zvlhčovacím prostriedkom. Zvyšuje mieru hydratácie o viac ako 60% po 5 dňoch a chráni kožnú bariéru. Ďalej má schopnosť zlepšovať disperziu pigmentu. Pôsobí tiež na podstatnosť a intenzitu farby na pokožke a poskytuje dlhodobý účinok. Špecifické štúdie týkajúce sa aplikácie vlasov ukazujú, že ABYSOFT zlepšuje pružnosť vlasov (+ 191% po 12 umývaniach / ošetreniach), zvyšuje jas vlasov (+ 50%) po 12 umývaniach / ošetreniach) a vykazuje kondicionačný účinok (okamžitý účinok na zväčšenie objemu vlasov).

 INCI name: Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Ester

Abysoft pôsobí ako koemulgátor, filmotvorný, zvlhčujúci a zmáčací prostriedok. Je to triglycerid rastlinného pôvodu koncentrovaný vo fytosteroloch. Vytvára ochranný dlhotrvajúci a zamatový film. Abysoft zvyšuje objem, pružnosť a jas vlasov. Používa sa v najrôznejších receptúrach na starostlivosť o pleť, vlasy a na líčenie.

Výhody:
Tvorbaa filmu
Hydratačné látky
Zmáčadlá
zvlhčujúci
objem
zamatový pocit
bio / organický
jas - dlhotrvajúci

Aplikácie / odporúčané pre:
Starostlivosť o pleť (starostlivosť o tvár, čistenie tváre, starostlivosť o telo, starostlivosť o dieťa)> Hydratačný krém
Starostlivosť o vlasy (šampóny, kondicionéry a styling)> Styling, zväčšenie objemu
Makeup
Odporúčané úrovne použitia:
Starostlivosť o pokožku: 2 -12%
Tvorba objemu: 2 - 15%
Starostlivosť o vlasy: 0,5 - 5%
Penové výrobky: 0,5 - 2%

VZHĽAD Pri 25 ° C: Olejovitá kvapalina
FARBA: svetlo žltá
ZÁPACH: Slabý, charakteristický
Hustota pri 25 ° C: 0,895 - 0,915
REAKTÍVNY INDEX Pri 20 ° C: 1,460 - 1,480

V súlade s COSMOS

Vyhovuje HALAL

Kozmetické použitie
Vhodné pre vegánov