logo template4

Arašidovo - malinový koláč

Arašidovo - malinový koláč

Pútavý a mimoriadne chutný - to je náš nový koláč z arašidového masla a malín. Lahodná kombinácia sladkého kokosového základu, kešu krému s arašidovým maslom, banánom a hodvábnym tofu a v strede s tekutou vrstvou malín.
ZLOŽKY:
ZÁKLAD:
200 g bezlepkového ovsa
200 g datlí
50 g sušeného kokosu
KRÉM:
200 g kešu
200 g arašidového masla
200 g kokosového oleja
200 g agávového sirupu
50 g kakaového prášku
1 banán
1 hodvábne tofu
TEKUTÁ VRSTVA:
300 g mrazených malín
1 polievková lyžica jablčného pektínového prášku
sirup z agáve
DEKORÁCIA:
rozpustená čokoláda 
arašidy
maliny
INŠTRUKCIE:
Vyberte maliny z mrazničky a nechajte ich chvíľu rozmraziť pri izbovej teplote.

Zmiešajte všetky ingrediencie na tortový základ, kým nie sú homogénne. Zmes rozotrite na tortovú formu podľa vášho výberu a prstami stlačte, aby sa vytvoril základ.

Na prípravu krému zmiešajte všetky prísady okrem kakaového prášku. Rozdeľte na dve rovnaké polovice. Pridajte kakaový prášok do jednej polovice a znova ho premiešajte.

Pre malinovú vrstvu rozmiešajte pektínový prášok v agávovom sirupe a šťavu z malín, kým sa úplne neabsorbuje. Pridajte maliny a dobre premiešajte.

Ak chcete zostaviť koláč, nalejte na základňu koláča kakaový krém, potom ho zakryte malinovou vrstvou a na vrch pridajte druhú polovicu krému. Dozdobíme rozpustenou čokoládou, arašidmi a malinami. Tortu dáme na pár hodín do chladničky.

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom