logo template4

Aktivátory na výrobu kozmetiky

AKTÍVNE ZLOŽKY NA KOZMETICKÉ POUŽITIE, DODAJTE VAŠIM PRODUKTOM LEPŠIE VLASTNOSTI 
Či už vyrábate kozmetické výrobky doma na osobné použitie alebo ako súčasť podnikania, kozmetické aktivátory a aktívne látky dodajú vášmu produktu vylepšený pocit a funkciu. Aktivátory zlepšujú zmäkčovanie, kondicionovanie, dlhú životnosť vône a niektoré preukázali účinnosť proti starnutiu. Jednoduché pridanie do konečných formulácií a samozrejme vegánske, organické a nikdy testované na zvieratách.
Účinné látky pre všetky typy pleti
Sila krému proti vráskam alebo pleťového mlieka je v aktívnych zložkách daného kozmetika. V závislosti od typu účinných látok sa môžu rozdeliť na tie, ktoré pôsobia na povrchu pokožky, v jej hlbších vrstvách alebo na bunkovej úrovni. Jednotlivé účinné látky, ktoré sa nachádzajú v obchode, ponúkajú rôzne ošetrovacie vlastnosti: exfoliačný, liftingový, regeneračný, napodobňujúci štruktúru pokožky, podporujúci tvorbu kolagénu alebo antioxidanty.
Účinné látky - aplikácia
Obchod ponúka hodnotné účinné látky vrátane hydrolyzovaného keratínu, kyseliny hyalurónovej, prírodných tokoferolov, vitamínu C, kolagénu s elastínom, arbutín a oveľa viac. Jednotlivé látky obohatia zloženie krémov, pleťových vôd, telových mliek, šampónov a vlasových kondicionérov, pleťových masiek, opaľovacej kozmetiky atď. Všetky aktívne zložky obsiahnuté v zložených kozmetických prípravkoch vám umožňujú udržiavať krásny vzhľad, účinne spomaľovať proces starnutia pokožky a dokonale sa vysporiadať s rôznymi chorobami dermatologickej povahy.

Základ bariérovej ochrany pokožky

Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania

30% roztok propolisu na sklade 13.79 € 30% roztok propolisu Náš roztok propolisu obsahuje propolis potravinárskeho pôvodu rozpustený v 95% alkohole. V prírodnej kozmetike je náš extrakt z propolisu požehnaním pre AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI PRÁŠOK 10 g na sklade u dodávateľa 5.90 € AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI PRÁŠOK 10 g AKTÍVNA ZLOŽKA ZOSVETĽUJÚCI ĽAHKÝ PRÁŠOK Tento 100% minerálny a čistý prírodný sľudový prášok robí vo vašich vzorcoch zázraky, aby osvetlil pleť ALOE VERA 10-násobný koncentrát na sklade 3.19 € ALOE VERA 10-násobný koncentrát Tento 10-násobný koncentrát je vhodný najmä na starostlivosť o dehydratovanú, popraskanú a suchú pokožku. Tiež upokojuje úpal a stará sa o matné a suché ALPHA BISABOLOL, organický na sklade 7.79 € ALPHA BISABOLOL, organický Bisapolol je jednou z hlavných aktívnych zložiek harmančeka. Vďaka svojmu protizápalovému účinku je alfa bisabolol užitočnou účinnou látkou v produktoch ARGIRELINE® peptide solution C najúčinnejší peptid na trhu na sklade 8.39 € ARGIRELINE® peptide solution C Acetylhexapeptid-8 tiež známy ako Argirelín, peptid používaný ako kozmetická prísada, ktorý redukuje vrásky spojené s mimikou. Je to skrátená chemická Acerola prášok na výrobu kozmetiky - 15% na sklade 2.88 € (3.39 €) Acerola prášok na výrobu kozmetiky Acerola na výrobu kozmetiky, extrémne koncentrovaná vo vitamíne C, ale aj v iných vitamínoch, enzýmoch a bioflavonoidoch. stimuluje tvorbu kolagénu, Acmella extrakt, prášok na sklade 3.99 € Acmella extrakt, prášok Acmella je pôvodom z Brazílie, Peru, Madagaskaru a časti Ázie. Rastlina obsahuje účinnú látku spilantol, ktorý pôsobí lokálne anesteticky. Na pokožke acmella Acmella na výrobu kozmetiky - 31% na sklade 3.10 € (4.49 €) Acmella na výrobu kozmetiky Acmella na výrobu kozmetiky je koncentrovaná spevňujúca a vyhladzujúca aktívna zložka. Zameriava sa na bunkovú komunikáciu na reorganizáciu a utiahnutie Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu - 10% na sklade 2.88 € (3.20 €) Aktívne uhlie na výrobu kozmetiky, na váhu Prášok s aktívnym uhlím je prírodný produkt - jemný čierny prášok bez vône, ktorý sa najčastejšie používa na bielenie zubov, domáce dezodoranty alebo na Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky - 35% skladom +1 3.63 € (5.58 €) Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky Aktívne čierne uhlie na výrobu kozmetiky, sa používa vďaka pozoruhodnej absorpčnej kapacite na čistenie a jeho detoxikačný účinok, na čistenie pokožky od Allantoin do kozmetiky - 35% na sklade 1.36 € (2.09 €) Allantoin do kozmetiky Allantoin do výroby kozmetiky. Allantoín je známy svojimi keratolytickými, zvlhčujúcimi, upokojujúcimi a nedráždivými vlastnosťami, podporuje obnovu Allantoín prášok na sklade 2.19 € Allantoín prášok Alantoín je jemný biely prášok bez zápachu, ktorý bol pôvodne rastlinným metabolickým produktom, ale teraz sa vyrába synteticky. Skladá sa z kyseliny Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok na sklade 9.59 € Aloe Vera Extrakt 200: 1 BIO prášok Vysoko koncentrovaný prášok z aloe vera 200: 1. Ideálne na „rýchle“ použitie. Extrakt je rozpustný vo vode a mal by sa používať v dávke 0,1 - 0,5%. So Aloe Vera gél do kozmetiky - 12% na sklade 7.03 € (7.99 €) Aloe Vera gél do kozmetiky Aloe vera je cenným všeliekom pre pokožku, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi, regeneračnými a zvlhčujúcimi vlastnosťami. Naša aloe vera je čerstvá Ananásový prášok, kozmetická surovina - 28% skladom +2 2.08 € (2.89 €) Ananásový prášok, kozmetická surovina Ananásový prášok na výrobu kozmetiky. Zdroj uhľohydrátov, aminokyselín, minerálov a alfa hydroxy kyselín. Je bohatý na enzým nazývaný bromelaín, má Arbutín na výrobu kozmetiky - 31% skladom +2 3.79 € (5.49 €) Arbutín na výrobu kozmetiky Podporuje zosvetľovanie pleti a rovnomerný odtieň pleti, znižuje vzhľad škvŕn a nadmernú pigmentáciu, pokožka sa stáva čistou a žiarivou. bieliace činidlo BANÁNOVÝ PRÁŠOK 30 g na sklade 3.90 € BANÁNOVÝ PRÁŠOK 30 g Banány sú veľmi bohaté na cukry a slizy, vyživujú, zjemňujú a zabraňujú dehydratácii suchej pokožky a vlasov, vďaka čomu je tento extrakt vynikajúci na BIO EXTRAKT Z PROPOLISU do kozmetiky na sklade u dodávateľa 7.90 € BIO EXTRAKT Z PROPOLISU do kozmetiky BIO EXTRAKT Z PROPOLISU Vzácna látka vyrobená včelami. Propolis kombinuje impozantné čistiace vlastnosti s účinnou regeneračnou a anti-aging silou. Vďaka BIO SKIN REPAIR 5 ml na sklade u dodávateľa 6.90 € BIO SKIN REPAIR 5 ml BIO SKIN REPAIR Tento koncentrovaný extrakt z BIO divokého akantu preukázal účinnosť pri obnove bariérového účinku pokožky, čo zvyšuje pružnosť a BIO ​​kvety ibišteka, prášok na sklade 2.79 € BIO ​​kvety ibišteka, prášok Prášok z kvetov ibišteka (botanický názov: antokyanidíny) sa môže používať ako prírodná farebná zložka v mnohých kozmetických formuláciách - vyčaruje BIO-REMODELAČNÁ KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA 10 ml na sklade u dodávateľa 10.90 € BIO-REMODELAČNÁ KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA 10 ml BIO-REMODELAČNÁ KOZMETICKÁ AKTÍVNA ZLOŽKA Ľanový extrakt pestovaný v Pikardii je veľmi kvalitná účinná látka, ktorú vám ponúkame. Jeho osviežujúci a Bambusový prášok do kozmetiky - 22% na sklade 1.86 € (2.38 €) Bambusový prášok do kozmetiky Bambusový prášok na výrobu kozmetiky. Multifunkčný jemný prášok oxidu kremičitého, ktorý prepožičiava vysokú schopnosť absorpcie mazu, matifikačný Banánový prášok BIO 100g na sklade 5.90 € Banánový prášok BIO 100g Čistý banánový prášok bez prísad! Tento ovocný prášok je ideálny ako prísada do müsli, jogurtov, mlieka a iných jedál a nápojov. Dehydrované banány Betaín do kozmetiky 25 g - 35% skladom +1 1.94 € (2.98 €) Betaín do kozmetiky 25 g Betaín do kozmetiky. Betaín, derivát aminokyseliny, je prírodný zvlhčovač. Používa sa v kozmetických aplikáciách na pokožku, vlasy a ich farbu, pomáha

Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien