logo template4

Štartér pre domáci jogurt, Bolgari, 7 vrecúšok

Výrobca: bolgari
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 38154858
Dostupnosť: na sklade
8.25 bez DPH
9.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Štartér pre domáci jogurt, Bolgari, 7 vrecúšok

- Originálny bulharský výrobok
- Obsahuje Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus
- Jedno vrecúško stačí na 3 litre mlieka
- Bez GMO, Bez konzervačných látok, Bez farbív

Pomocou štartovacích kultúr „Bolgari“ si môžete ľahko pripraviť doma lahodné a užitočné domáce kyslé mlieko a probiotický jogurt!

Jedno balenie štartovacích kultúr postačuje na výrobu od 1 do 3 litrov produktu s dokonalou chuťou domáceho kyslého mlieka, bez prísad a konzervačných látok. Výrobky vyrobené zo štartovacích kultúr „Bolgari“ majú jemnú arómu mliečneho kvasenia, konzistentné a hladké koagulum, nižšie po okyslení a veľa užitočných vlastností pre gastrointestinálny trakt.

Konečné produkty „Bolgari“ obsahujú živé bakteriálne kmene kyseliny mliečnej typu Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophillus, Lactobacillus gasseri, Lactobacilus rhamnosus, ktoré udržujú regeneráciu užitočnej mikroflóry v gastrointestinálnom trakte a normálnu tráviacu funkciu.

Užitočné baktérie v kyslom mlieku prispievajú k silnejšej imunite vylučovaním enzýmov aktivujúcich imunitu, znižujú hladinu cholesterolu v krvi a majú celý rad užitočných účinkov na ľudský organizmus, ako napríklad: vyčistiť organizmus, zabrániť rozvoju saprogénnych procesov v organizmus, regulujú črevné návyky, zlepšujú trávenie laktózy, zvyšujú regeneráciu pri poruchách trávenia, ako sú kolitída, hnačky a zápcha, urýchľujú zotavenie.

Štartovacie kultúry Bolgari:

- dodajú výrobkom vynikajúce stravovacie a čuchové vlastnosti
- majú probiotický účinok
- majú určité antimikrobiálne vlastnosti v dôsledku použitých kmeňov

Štartér pre domáci jogurt z kyslého mlieka:

Kyslé mlieko s konzistentnou a hladkou zrazeninou, nemá zrnitú štruktúru, arómu - typickú, kyselinu mliečnu, s jemnou kyslou príchuťou a jemnou dochuťou.

Zloženie:

Obsah jedného vrecka:
najmenej 108 živých mrazom sušených buniek mliečnych baktérií Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, izolovaných v ekologicky čistých oblastiach. Bez geneticky modifikovaných prísad, konzervačných látok, farbív.

Inštrukcie na používanie:

Obsah jedného vrecka pridajte do 1 - 3 litrov vareného a potom ochladeného na 44С mlieka. Miešajte, kým sa nerozpustí, potom nalejte do vhodnej nádoby. Fermentácia sa uskutočňuje pri teplote 42 až 44 ° C počas 5 až 6 hodín bez miešania. Po uplynutí času kyslé mlieko ochlaďte na 20 ° C (izbová teplota) a potom ho uložte v chladničke pri teplote +2 až +6 ° C.

Dávkovanie:

s jedným vreckom možno pripraviť až 3 litre mlieka.

Balenie: 7 vreciek