Štartovacia kultúra na syr, Yo-Aktiv, 2 g
Štartovacia kultúra na syr, Yo-Aktiv, 2 g
Štartovacia kultúra pre biely a žltý syr
Štartovacia kultúra na výrobu bieleho a žltého syra doma alebo na farme. Obsahuje viac ako 108 živých lyofilizovaných baktérií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophiles. Na prípravu syra potrebujete tri hlavné ingrediencie – mlieko (kravské, ovčie, kozie, byvolie) a štartovaciu kultúru.
Domáca výroba syra vám dáva slobodu experimentovať a pripraviť si mliečny výrobok podľa svojich predstáv – zmiešajte rôzne druhy mlieka, pridajte korenie, bylinky, zeleninu či orechy. Vytvorte dokonalý syr, ktorý splní všetky vaše požiadavky na obsah soli, korenie, štruktúru, chuť, zrenie a tvar!
Použitie:
Obsah rozpustite až v 15L čerstvého mlieka - uvareného a vychladeného na 43oC. Miešame 10-15 minút alebo kým mlieko nevychladne na 35-37oC.
Ingrediencie:
Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, nosič: maltodextrín.
Obsahuje laktózu.
2 g
Pôvod: Bulharsko