Powered by Smartsupp

Probiotická štartovacia kultúra pre jogurt, 10 ks

Výrobca: lactina
Záručná doba:: 24 mesiacov
Kód: z SKU19102
Dostupnosť: na sklade
9.92 bez DPH
12.20 ks
Kúpou získaš 13 bodov do vernostného programu
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Probiotická štartovacia kultúra pre jogurt, 10 ks

Bulharský štartér pre domáci jogurt
Bulharský jogurt je jedným z najstarších probiotík používaných ľuďmi. Počas fermentácie kyseliny mliečnej, mikroorganizmy - L. bulgaricus a str.termofilus spôsobujú hlboké zmeny obsahu mlieka. Získate biologicky aktívnu látku, ktorá má priaznivý účinok a množstvo zdravých účinkov na telo. Zdravý účinok jogurtu na telo je spojený s jeho účinkom na imunitný systém a mikroflóru črevného traktu, ktorý hrá významnú úlohu vo vývoji a aktivite črevného imunitného systému. Pridaním probiotických mikroorganizmov z Bifidobacterium SSP. Cieľom tradičného zloženia bulharského jogurtu je získať ešte zdravší produkt.

Ako používať štartovacie kultúry s bulharskou ružou pre jogurt:
• Varte 1 l čerstvého mlieka, zahrieva sa iba na 43-45 ° C;
• Pridajte vrecko (1G) a miešajte 3-4 minúty - počas tejto doby sú baktérie rovnomerne rozložené v zmesi;
• Nalejte mlieko do nádoby jogurtovača, zatvorte, zapnite stroj na 8 hodín a počkajte, kým sa vaša pracovná doba cyklu jogurtovača neskončí; Počas tohto obdobia stroj udržiava teplotu 42-43 ° C požadovanú pre správny proces fermentácie;
• Ak ho pripravíte podľa receptu svojej babičky, uistite sa, že vaše riady sú dobre umyté a zabalením do prikrývky si zachová požadovanú teplotu počas 7-8 hodín;
• Nechajte vychladnúť v chladničke na 8-10 ° C asi 6-7 hodín.

Ingrediencie:
Lyofilizovaný ružový list, multi-jogurtové kultúry Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus termofilus, izolovaný a špeciálne vybraný na domácu prípravu probiotického jogurtu.

Každá krabička obsahuje 10 vreciek po 1 g. Každé vrecko s 1 gramom je pre 1 l. mlieko. 
Uložte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 20 ° C, mimo dosahu detí.
Neobsahuje geneticky modifikované organizmy a konzervačné látky.

10 vreciek

Update cookies preferences