Probiotická štartovacia kultúra pre jogurt, 10 ks
Probiotická štartovacia kultúra pre jogurt, 10 ks
Bulharský štartér pre domáci jogurt
Bulharský jogurt je jedným z najstarších probiotík používaných ľuďmi. Počas fermentácie kyseliny mliečnej, mikroorganizmy - L. bulgaricus a str.termofilus spôsobujú hlboké zmeny obsahu mlieka. Získate biologicky aktívnu látku, ktorá má priaznivý účinok a množstvo zdravých účinkov na telo. Zdravý účinok jogurtu na telo je spojený s jeho účinkom na imunitný systém a mikroflóru črevného traktu, ktorý hrá významnú úlohu vo vývoji a aktivite črevného imunitného systému. Pridaním probiotických mikroorganizmov z Bifidobacterium SSP. Cieľom tradičného zloženia bulharského jogurtu je získať ešte zdravší produkt.
Ako používať štartovacie kultúry s bulharskou ružou pre jogurt:
• Varte 1 l čerstvého mlieka, zahrieva sa iba na 43-45 ° C;
• Pridajte vrecko (1G) a miešajte 3-4 minúty - počas tejto doby sú baktérie rovnomerne rozložené v zmesi;
• Nalejte mlieko do nádoby jogurtovača, zatvorte, zapnite stroj na 8 hodín a počkajte, kým sa vaša pracovná doba cyklu jogurtovača neskončí; Počas tohto obdobia stroj udržiava teplotu 42-43 ° C požadovanú pre správny proces fermentácie;
• Ak ho pripravíte podľa receptu svojej babičky, uistite sa, že vaše riady sú dobre umyté a zabalením do prikrývky si zachová požadovanú teplotu počas 7-8 hodín;
• Nechajte vychladnúť v chladničke na 8-10 ° C asi 6-7 hodín.
Ingrediencie:
Lyofilizovaný ružový list, multi-jogurtové kultúry Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus termofilus, izolovaný a špeciálne vybraný na domácu prípravu probiotického jogurtu.
Každá krabička obsahuje 10 vreciek po 1 g. Každé vrecko s 1 gramom je pre 1 l. mlieko.
Uložte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 20 ° C, mimo dosahu detí.
Neobsahuje geneticky modifikované organizmy a konzervačné látky.
10 vreciek