logo template4

Štartér pre domáci jogurt, Bolgari, 7 vrecúšok

Výrobca: bolgari
Záručná doba:: uvedená na obale
Kód: zdr 38154858
Dostupnosť: na sklade
8.25 bez DPH
9.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Štartér pre domáci jogurt, Bolgari, 7 vrecúšok

- Originálny bulharský výrobok
- Obsahuje Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus
- Jedno vrecúško stačí na 3 litre mlieka
- Bez GMO, Bez konzervačných látok, Bez farbív

S pomocou štartovacích kultúr "Bolgari" si môžete ľahko pripraviť doma lahodný a užitočný domáci probiotický jogurt!

Jedno balenie štartovacích kultúr vystačí na výrobu 1 až 3 litrov produktu s dokonalou chuťou domáceho jogurtu, bez prísad a konzervačných látok. Produkty vyrobené štartovacími kultúrami "Bolgari" majú jemnú mliečnu arómu, konzistentné a hladké koagulum, nižšie dokyslenie a množstvo užitočných vlastností pre gastrointestinálny trakt.

Finálne produkty "Bolgari" obsahujú živé mliečne bakteriálne kmene typov Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophillus, Lactobacillus gasseri, Lactobacilus rhamnosus, ktoré podporujú obnovu užitočnej mikroflóry v gastrointestinálnom trakte a normálnu tráviacu funkciu.

Užitočné baktérie v kyslom mlieku prispievajú k silnejšej imunite vylučovaním enzýmov aktivujúcich imunitu, znižujú hladinu cholesterolu v krvi a majú celý rad prospešných účinkov na ľudský organizmus ako: očisťujú organizmus od trosiek, bránia rozvoju saprogénnych procesov v organizmu, upravujú vyprázdňovanie, zlepšujú trávenie laktózy, podporujú zotavenie pri poruchách trávenia ako kolitída, hnačka a zápcha, urýchľujú rekonvalescenciu.

Štartovacie kultúry Bolgari:

- dodávajú výrobkom vynikajúce stravovacie a čuchové vlastnosti
- má probiotický účinok
- majú jednoznačné antimikrobiálne vlastnosti v dôsledku použitých kmeňov

Štartér pre domáci probiotický jogurt:

Probiotický jogurt s konzistentnou a hladkou koagulou, nie zrnitou textúrou, aróma – typická, kyselina mliečna, s jemnou kyslastou chuťou a jemným záverom.

Ingrediencie:

Obsah jedného vrecúška:
nie menej ako 108 živých lyofilizovaných buniek baktérií mliečneho kvasenia Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, izolovaných v ekologicky čistých oblastiach. Bez geneticky modifikovaných prísad, konzervantov, farbív.

Inštrukcie na používanie:

Obsah jedného vrecúška pridajte do 1 - 3 litrov uvareného a následne vychladeného mlieka na 440 °C. Miešajte, kým sa nerozpustí, a potom nalejte do vhodnej nádoby. Fermentácia sa uskutočňuje pri teplote 42-44 °C počas 5-6 hodín bez miešania. Po uplynutí času ochlaďte kyslé mlieko na 20 °C (izbová teplota), potom ho uskladnite v chladničke pri teplote +2 až +6 °C.

Ak máte jogurtovač, prečítajte si pokyny výrobcu.

Dávkovanie:

s jedným vrecúškom možno pripraviť až 3 litre mlieka.

Balenie: 7 vrecúšok