Ľahký letný hydratačný krém
Ľahký letný hydratačný krém
VŠESTRANNÝ HYDRATAČNÝ KRÉM PRE KAŽDÝ TYP PLETI
Tento biely jemný hydratačný krém je vhodný pre všetky typy pleti, dobre sa vstrebáva, zanecháva jemnú, hodvábne hladkú pokožku a dá sa použiť na tvár, ako aj na ruky, nohy, chodidlá atď. Je naozaj univerzálne použiteľný! :-)
Tento jemný krém obsahuje veľkú porciu babassu oleja, ktorý sa získava z plodov babassu palmy a poskytuje mastné kyseliny podobné kokosovému oleju. Má veľmi vysokú roztieraciu schopnosť, preto sa výborne nanáša na pokožku.
Babassu olej je všestranný pre každý typ pleti. Je vhodný pre suchú a drsnú pokožku, ale dá sa dobre použiť aj na klasickú zmiešanú pleť.
Pre svoj antimikrobiálny účinok sa používa aj na mastnú, nečistú, zapálenú pokožku. A keďže babasový olej má aj chladivý účinok, možno ho použiť aj na svrbiacu, neurodermitickú pokožku alebo v starostlivosti po opaľovaní.
Fáza aktívnej zložky je zámerne jednoduchá. Glycerín ako hydratačná a bariéru chrániaca aktívna zložka, ktorá podporuje elasticitu pokožky, takmer vždy ideálnou zložkou.
D-pantenol so svojimi protizápalovými, regeneračnými, epitelizačnými, svrbivými a vlhkosť viažucimi vlastnosťami je tiež jedným z našich najobľúbenejších! :-)
Hyamoluco neo poskytuje okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožky. Ide o koncentrovaný hydratačný komplex glycerínu, serínu, trehalózy a močoviny uzavretý v molekulárnej sieti prírodných biopolymérov.
Ingrediencie:
Fáza A:
6 g jojobový olej
6 g mandľový olej
8 g babassu olej
2 g biely včelí vosk
4 g kakaové maslo pastilky
5 g montanov 68
Fáza B:
60 g ružový hydrolát
Fáza C:
3 g glycerín
0,1 g xantán transparent
1 g rokonsal
1 hyalomuco neo
Príprava:
Vydenzifikujte všetko náradie a nádoby s ktorými budete pracovať.
Zložky fázy A a fázy B dajte do dvoch žiaruvzdorných kadičiek. Následne vložte kadičky do hrnca s vodou a zahrievajte na 75 stupňov. Odstavte zo zdroja tepla a potom prelejte fázu B / ružový hydrolát / ku fáze A a miešajte cca 2-3 minúty.
Fázy zložky C pridávajte po jednom do vychladnutej zmesy / na telovú teplotu / a priebežne miešajte
Následne skontrolujte PH a upravte ho na 5 - 5,4, prípadne upravte kyselinou mliečnou.
Premiestnite do zvolenej nádoby.