Powered by Smartsupp

Ako si vyrobiť domáci krém proti vráskam z pestreca mariánskeho a ružovej vody

Ako si vyrobiť domáci krém proti vráskam z pestreca mariánskeho a ružovej vody

Na tento krém použijeme emulgátor Xyliance, ktorý nám poskytne nízkotučné krémy, ktoré sa rýchlo vstrebávajú. Je určený pre všetky typy pleti, ale najmä pre mastnú pleť.

Ďalšou z jeho zložiek je olej z ostropestreca mariánskeho, ktorý pokožku veľmi vyživuje a hydratuje. Tento olej je tiež špeciálne indikovaný pre mastnú pleť, pretože pomáha zmenšiť veľkosť pórov. Je to nízkotučný olej, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty.

Olej z ostropestreca mariánskeho je veľmi účinný pri liečbe zrelej pleti, pretože redukuje vrásky a mimické linky.
A aby bol účinok proti vráskam úplný, krém obsahuje prísady ako kyselina hyalurónová, elastín a morský kolagén. S týmto všetkým budeme mať dokonalý protivráskový kokteil ideálny pre našu pleť. A všetko prirodzené, prírodné.

KRÉM PROTI VRÁSKAM S PESTRECOM, suroviny na 50ML.

Olejová fáza
14 gr. Oxid zinočnatý
10 gr. Olej z ostropestreca mariánskeho
3 gr. Emulgátor Xyliance

Vodná fáza
17 gr. Ružová voda - hydrolát

Účinné látky
3 gr. 1% kyselina hyalurónová
0,5 g. Kyselina hyalurónová LMW
15 kvapiek elastin morský
15 kvapiek morského kolagénu
10 kvapiek Leucidal
5 kvapiek levanduľového esenciálneho oleja
3 kvapky vitamínu E tokoferolu

Vypracovanie

Dezinfikujeme všetky pomôcky, ktoré budeme používať.
Odvážili sme všetky zložky vodnej a olejovej fázy.
Zahrejte olej z ostropestreca mariánskeho a emulgátor, kým sa nerozpustia, nie viac ako 70º, vo vodnom kúpeli.
Zahrejte vodnú fázu a mimo tepla pridajte 1% kyselinu hyalurónovú. Premiešajte a potom pridajte hyalurónový prášok. Riadne premiešajte znova.
Olejovú fázu vlejeme do vodnej a pár minút šľaháme. Emulziu dáme do misky so studenou vodou a pár minút šľaháme.
Pridajte oxid zinočnatý a prešľahajte.
Pridajte zvyšok prísad a dobre premiešajte.
Krém necháme odležať a premiestnime do vhodnej nádoby.

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom

Update cookies preferences