logo template4

OLEJ PRACAXI

Cena 2.69
Pôvodná cena 2.99, Zľava 10 %
Dostupnosť: skladom +2
vyberte veľkosť:
10 ml1 0.000
30 ml1 3.990
100 mlna sklade u dodávateľa 11.410
Kód produktu: a 1067
Výrobca: aroma
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

OLEJ PRACAXI

Tento olej, ktorý pochádza z Amazónie, sa tradične používa na skrášlenie vlasov a uľahčenie ich úpravy. Za svoje vlastnosti ako vlasový kondicionér vďačí svojej výnimočnej bohatosti na kyselinu behenovú. Je ideálny na prípravu starostlivosti o vlasy, aby ich vyživoval a dodal lesk, najmä kučeravé vlasy. Reštrukturalizácia a zmäkčenie je tiež dôležitou zložkou starostlivosti o pleť, najmä v prípade strií.

Olej Pracaxi sa získava zo stromu Pentaclethra macroloba, ktorý rastie v severnej Brazílii, Guyane a v niektorých častiach Strednej Ameriky . Cnosti tohto stromu sú známe amazonským populáciám, ktoré ho používajú už dlho. Kôra tohto stromu sa používa najmä na boj proti úplavici, vredom, účinkom hadieho jedu, škorpióna a bodnutiu hmyzom. Vytvára tobolky v tvare polmesiaca, z ktorých každý obsahuje štyri až osem semien . Na získanie jedného kilogramu semien je potrebných asi 35 toboliek, ktoré po vysušení budú obsahovať 30% oleja. Olej Pracaxi sa tradične získava po uvarení sušených semien. V Amazone  tradične  používané miestnym obyvateľstvom na liečbu určitých kožných infekcií , ale tiež na  zlepšenie stavu pokožky , zabránenie vzniku strií, boj proti nedokonalostiam pokožky ...  

Tradične sa nanáša aj na vlasy, aby ich  skrášlil a  uľahčil tvarovanie .  Tento olej je jedným z najbohatších na kyselinu behenovú a obsahuje tiež mastné kyseliny, ako je kyselina olejová, linolová a lignocerová, ktoré majú dobré zvláčňujúce vlastnosti a chránia pokožku pred dehydratáciou. Pomáha obnoviť rovnováhu pokožky v lipidoch, opraviť ju a urobiť ju pružnejšou. Vďaka svojej bohatosti na kyselinu behenovú je ideálnym olejom v starostlivosti o vlasy . Je známe, že vlasy sú disciplinované a uľahčuje ich rozuzlenie , čím sa zabráni vzniku uzlov a lámaniu vlasov počas tvarovania. Obzvlášť oceňovaný na kučeravých alebo krepovitých vlasoch je ideálny na vytvorenie séra, ktoré sa nanáša jemnými dotykmi na vlhké vlasy, aby boli jemné a lesklé a aby vykreslil kučery . 

Použitie oleja pracaxi


VLASTNOSTI

  • Regeneruje , pomáha opraviť poškodenú pokožku a podporuje obnovu buniek.
  • Zjemňujúci, obsahuje mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať hydratáciu pokožky .
  • Vyživuje a podieľa sa na obnove hydrolipidického filmu pokožky vďaka obsahu mastných kyselín.
  • Pri dezinfekcii to ocení pokožka s nedokonalosťou.

POUŽITIE

Na použitie ako prísada do vašich prípravkov na starostlivosť o pokožku:

  • Prevencia strií
  • Starostlivosť o jemnú pokožku náchylnú na nepríjemné pocity
  • Starostlivosť o suchú pokožku
  • Starostlivosť o zrelú pleť
  • Starostlivosť o pleť s nedokonalosťami

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Prevencia strií a masážny balzam
  • Starostlivosť o pleť so sklonom k ​​akné
  • Regeneračný krém pre mládež
  • Ošetrujúci krém na ruky a telo
  • Starostlivosť o kontúry očí a pier

V PRAXI

Rastlinný olej Pracaxi sa používa ako prísada do vašich kozmetických prípravkov.

 

                                     Rastlinný olej Pracaxi Aroma Zone


VLASTNOSTI

  • Prírodná alternatíva k BTMS, upravuje a rozčesáva vlasy.
  • Proti krepovateniu.
  • Obmedzuje lámanie vlasov počas úpravy vlasov a poškodenia spôsobené teplom sušiča vlasov.
  • Výživný pre krehké vlasy a rozštiepené končeky.
  • Skrášľuje, zjemňuje a leskne hrubé, matné vlasy
  • Vďaka svojmu nemastnému hodvábnemu pocitu nezanecháva mastný pocit na vlasoch

POUŽITIE

Používajte ako prísadu do svojich prípravkov na starostlivosť o vlasy:

  • Rebelské a nepoddajné vlasy
  • Kučeravé, kučeravé, „afro“ vlasy
  • Suché vlasy 
  • Hrubé vlasy, rozdelené, poškodené konce
  • Farbené, odfarbené vlasy

NIEKOĽKO NÁPADOV

  • Hydratačný skrášľujúci sprej na krepaté vlasy
  • Výživný krémový šampón
  • Tvarujúca a upravujúca maska ​​na vlasy
  • Kondicionér
  • Sérum na nepoddajné vlasy

SYNERGIA

  • Emulgátor BTMS a kondicionér, Honeyquat, rastlinný silikón, inulín pre vylepšený kondicionačný účinok.
  • Phyto'liss, hodvábne proteíny ... pre vyhladzujúci efekt
  • Kokosový silikón, Dry Touch ... na zloženie „suchých olejov“ a sér na vlasy
  • Rastlinné oleje z Babassu, Buriti, Jojoba, Boraku, Yangu; Rastlinné maslá z Cupuaçu, Murumuru, Tucuma ... na starostlivosť o suché a poškodené vlasy.

V PRAXI

  • Zahrnuté ako mastná fáza do prípravy starostlivosti o vlasy od 3%.

 

Kozmetická prísada, kvalita: 100% čistý a prírodný, získaný prvým lisovaním za studena bez akejkoľvek chemickej úpravy, kozmetická kvalita.

- Vzhľad: olejovitá kvapalina, zvyčajne zakalená a čiastočne kryštalizujúca pri izbovej teplote. Aby bol olej úplne tekutý a homogénny, pred použitím fľašu podlejte prúdom horúcej vody.
- Farba:  bledožltá až žltohnedá
- Zápach: charakteristický rastlinný zápach s tónmi pražených arašidov a kávy.
Dotyk : pri aplikácii dosť bohatý, hladký a hodvábny, potom rýchlo preniká.

Hustota 0,91 až 0,94
Podmienky skladovania
Necitlivý rastlinný olej. Skladujte pri izbovej teplote v pôvodnom uzavretom obale, mimo dosahu vzduchu, svetla a tepla.





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien