logo template4

Konopný olej, BIO, panenský

Cena 6.59
Dostupnosť: skladom +1
hmotnosť:
100ml 0.000
250ml 7.000
Kód produktu: M-1109
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

BIO panenský Konopný olej MAYAM

 
Konopný olej je mimoriadne bohatý na polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny, má regeneračné vlastnosti, pôsobí ako vynikajúci zvlhčovač pokožky a bojuje proti starnutiu pleti, podporuje obnovu buniek, pomáha vyrovnávať mastnú pleť.
 
Výroba: lisovaná za studena
 
Použitie, aplikácie
Vhodný pre všetky typy pleti, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, vlasy, dehydratovanú pokožku, suchú, drsnú a šupinatú pokožku, mastnú a kombinovanú pleť, prípravky proti starnutiu, zvlhčovače pre zrelú pleť.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Konopný olej obsahuje

Konopný olej je mimoriadny rastlinný olej kvôli jeho mastným kyselinám. Vďaka omega 3 a 6 mastným kyselinám, ktoré obsahuje, je možné jeho zloženie klasifikovať ako skupinu rastlinných olejov bohatých na lipidy a prchavých mastných kyselín.

Prispieva k úspešnej náprave chronických alergií a zápalov. Stimuluje bunkový metabolizmus. Terpény v zložení konopného oleja majú protizápalové účinky, vitamín E sa vyskytuje vo forme alfa-tokoferolu a gama-tokoferolu.

Poznámka: Semená použité na extrakciu tohto oleja sa zbierajú z odrôd konope, ktoré neobsahujú psychotropné látky

Spôsob výroby: zo semien lisovaním za studena

Geografický pôvod: Francúzsko

KVALITA: prírodný kozmetický výrobok a ekologicky certifikovaná kvalita podľa štandardov Ecocert Greenlife

Vzhľad: jemná olejovitá, nazelenalá tekutina s mierne korenistou arómou.
Dostupné v recyklovateľných oranžových farmaceutických PET fľašiach.

Na pokožke: rýchle vstrebávanie, zanecháva suchý pocit, mierne alebo nekomedogénny *.
* Komedogénnu vlastnosť nie je možné zmerať alebo vedecky zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné a akné, by nemali používať samotný komedogénny olej, iba v emulziách alebo v zmesi s inými zložkami.

Zloženie (INCI): cannabis sativa seed oil *

* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT

Kozmetické vlastnosti Konopného oleja

znižuje straty vody cez pokožku a chráni pokožku pred dehydratáciou
robí pokožku napnutou a pružnou, zachováva mladosť pokožky
priaznivo pôsobí na začervenanú, podráždenú pokožku
účinok proti starnutiu, proti vráskam
spevňujúci, osviežujúci
stimuluje regeneráciu kožných buniek
vynikajúci zmäkčovač
vyživuje vlasy a znižuje ich nepružnosť
vyhladzuje chĺpky
dodáva vlasom lesk

Aplikácia v kozmetike:
Vhodný na suchú, normálnu a zmiešanú pleť
aby sa zabránilo vráskam
aby sa zabránilo starnutiu pokožky
spomaľuje starnutie
na dehydratovanú, suchú pokožku
pre zrelú, neživú pokožku
na unavenú, suchú pokožku
pre nepružnú pokožku
na mierne podráždenú pokožku
krehké suché vlasy
rozstrapatené, kučeravé, „vzpurné“ vlasy

VYUŽITIE KONOPNÉHO OLEJA V KOZMETIKE:

čistý alebo zmiešaný s inými olejmi a účinnými látkami na denné a nočné krémy
krémy a emulzie proti starnutiu
denné a nočné krémy na normálnu, zmiešanú alebo suchú pokožku
regeneračné nočné krémy
vmasírujte v kombinácií s inými rastlinnými olejmi, éterickými olejmi
krémy a masti na podráždenie pokožky
na ľahké tekuté telové mlieka
spevňujúce, pružiace telové krémy
zvláčňujúce a upokojujúce telové mlieka
samostatne alebo v kombinácii, na ošetrenie suchých vlasov, najmä na ich koncoch
Dôležité: pred pridaním do zahriateho prípravku sa odporúča pridať do zmesí 0,5% vitamínu E pri čo najnižšej teplote

ŠPECIÁLNE SYNERGIE:
okrem arganového oleja a oleja z čiernych ríbezlí na prevenciu vrások


zmiešané s kaktusovým olejom z indickej opuncie, borákovým olejom a rakytníkovým olejom pre intenzívnu regeneráciu


zmiešaný s éterickým olejom z cédra a ricínovým olejom na ošetrenie vlasov a pokožky hlavy


zmiešané s bambuckým maslom a avokádovým olejom pre silné zjemnenie


so zmesou sedmokráskového oleja a arganového oleja

Skladovanie:

keďže je to olej náchylný na oxidáciu, je lepšie skladovať ho pri teplote do 19 ° C a po otvorení v chladničke chránenej pred vlhkosťou a svetlom v pôvodnom obale. Odporúča sa ho použiť do 6 mesiacov od otvorenia. Pridanie vitamínu E, ktorý má antioxidačné vlastnosti, pomáha zachovať sviežosť. Tento olej sa pri pridávaní do emulzií nezohrieva sa, ale sa podľa receptúry pridáva po zahriatí oleja počas procesu emulgácie, doplňte ho vitamínom E.

Bezpečnostné informácie:

nedráždivý, nesenzibilizujúci
na vonkajšie použitie!






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien