logo template4

Frakcionovaný kokosový olej - Caprilis

hmotnosť:
100 ml 0.000
1 lna objednávku 37.000
Kód produktu: M-1445
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
6.59
ks

Caprilis olej, frakcionovaný kokosový olej MAYAM

Pochádza z kokosového oleja, je ľahký, prenikavý olej a nezanecháva mastný pocit ako mnoho rastlinných olejov. Môže byť použitý v krémoch, pleťových vodách a rôznych kozmetických prípravkoch, je tiež vynikajúcim nosičom éterických olejov. Je ľahký, tenký a hodvábny, má zamatovú štruktúru.

Caprilis olej (MCT olej) je zmes prirodzene odvodených mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom. Kokosový olej je surová zložka používaná pri výrobe, bez palmového oleja alebo repkového oleja.

Zmes nasýtených mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, najmä s vysokým obsahom kyseliny kaprylovej a kaprínovej (C8 a C10 mastných kyselín) s neutrálnou vôňou. Je to nedráždivý, nezafarbujúci ľahko roztierateľný olej, ktorý je odolný proti oxidácii.

Použitie, aplikácie
Môže sa používať v krémoch, pleťových vodách, balzamoch, detských výrobkoch, na starostlivosť o pery alebo v masážnych olejoch. Je tiež vynikajúcim nosičom pre zmesi éterických olejov a parfumov na báze oleja.
Uľahčuje to, aby sa emulzie vstrebali a aplikovali na pokožku, a môžu sa implementovať do rôznych produktov starostlivosti o pleť, nezanášajú póry.
Odporúčaná dávka: do 100%

Caprilis olej a pokožka

Caprilis alebo frakcionovaný kokosový olej je nemastné zmäkčovadlo, ktoré sa ľahko vstrebáva do pokožky a je veľmi stabilné. Jeho použitie je všestranné, je možné ho zahrnúť do rôznych kozmetických prípravkov. Je vhodný aj na zmiešanú, mastnú alebo problematickú pleť, nezanáša póry a vytvára na pleti obzvlášť príjemný pocit.

Vzhľad: číra kvapalina s nízkou viskozitou, takmer bez zápachu a bezfarebná kvapalina

Na pokožke: rýchlo sa vstrebáva do pokožky, ľahká textúra, nezanecháva na pokožke mastnú alebo lesklú vrstvu

Zloženie (INCI): caprylic/capric triglycerides

Vlastnosti frakcionovaného kokosového oleja

veľmi ľahká a hodvábna textúra
vytvára obzvlášť príjemný pocit na pokožke
bezfarebný, s neutrálnym zápachom a tekutý pri izbovej teplote
vhodný pre všetky typy pleti
zlepšuje, pomáha vstrebávaniu účinných látok z pokožky
neupcháva póry, nevytvára mastnú vrstvu na povrchu pokožky, nie je komedogénny
na rozdiel od kokosového oleja sa jeho viskozita nemení so zmenou teploty
ľahko emulgovateľný
veľmi stabilný z hľadiska oxidácie, toleruje zahrievanie
zanecháva minimálne lesklú stopu, uprednostňuje saténový vzhľad pokožky
získaný výlučne z kokosového oleja, neobsahuje ani palmový olej, ani repkový olej

Aplikácie, návrhy Caprilis oleja

jeho použitie je veľmi všestranné, je možné ho použiť v najrôznejších kozmetických prípravkoch
zmiešaním s tučnejšími rastlinnými olejmi zvyšujeme ich štruktúru a citlivosť, ktorú spôsobujú na pokožke
ako prísada do krémov na tvár a telo, emulzií, pleťových vôd, mastných sér, balzamov
na starostlivosť o zmiešanú a mastnú pokožku tváre
Na výrobu bezolejových krémov, primérov, BB krému, CC krému
dvojfázová pleťová voda ako zložka čistiaceho mlieka
na výrobu opaľovacích krémov a výrobkov po opaľovaní
ako prísada do kompozícií na starostlivosť o ruky a nechty
starostlivosť o pery a prípravky na líčenie
pre zloženie výrobkov starostlivosti o vlasy: kondicionéry, krémy na vlasy a séra na starostlivosť o vlasy
ako mastný, ale nemastný masážny základ pre masáž tváre a tela
ako dobré rozpúšťadlo pre lipidy ako základ pre ich olejovitý atóm macerátu
ako základ pre parfumy
ako základ pre éterické oleje používané pri aromaterapeutických procedúrach

Skladovanie: na suchom a chladnom mieste

Bezpečnostné údaje : kozmetická čistota






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien