Xantánová guma potravinárska
Xantánová guma potravinárska
Xantánová guma na kulinárske použitie - na bezlepkové pečenie a ako zahusťovadlo (v omáčkach, dresingoch, zákuskoch a iných).
Bezlepková. Vegan.
použitie:
Pridajte k bezlepkovej múke:
Chlieb - 1,5 čajovej lyžičky na 500g múky
Koláče a sušienky - 1 čajová lyžička na 500 g múky
Výživa na 100 g:
Energia - 50 kcal
Sacharidy - 81 g
Bielkoviny - 6,0 g
Tuk - 0 g
zloženie:
Xantánová guma
Xantánová guma (E415) vzniká fermentáciou sacharidov pomocou baktérií Xanthomonas campestris.
CAS: 11138-66-2
Kvalita látky: pre použitie v potravinách
použitie:
Výroba kozmetiky, zahusťovanie kvapalín. Dávkovanie 1-10 g / 1 kg výrobku.
Špecifické vlastnosti: Pri miešaní je roztok riedky, v kľude je viskózna.
Podobné produkty