logo template4

Slamienkový esenciálny olej, Helichrysum italicum

Cena 11.99
Dostupnosť: VYPREDANÉ
Kód produktu: M-1447
Výrobca: MAYAM
: 24 mesiacov

Slamienkový esenciálny olej, Helichrysum italicum 2ml MAYAM

 
Vzácny a jedinečný olej známy pre skrášľovacie a regeneračné vlastnosti pleti, má bohatú zemitú, bylinkovú vôňu s ovocným a medovým nádychom.

Cenný esenciálny olej s uznávanými priaznivými účinkami. Je cenený pre svoje priaznivé účinky na kuperózu, začervenanie, zjazvenie a opuchy. Používa sa ako silné antikoagulancium v ​​prostriedkoch používaných na zníženie krvných zrazenín, podliatin, stimuláciu krvného obehu a na osvieženie a napnutie pokožky.

Existuje niekoľko odrôd slamienky, ktoré môžu pochádzať z rôznych geografických polôh, napríklad z Balkánu, uznáva sa však, že iba taliansky poddruh Helichrysum italicum, Italicum, má účinnosť s veľmi vysokými koncentráciami neryl-acetátu, gama-kurkuménu a italidiónu, a preto poskytuje tento esenciálny olej, jeho účinnosť v aplikáciách popísaných nižšie.

Spôsob výroby: parnou destiláciou z kvetu
 
Kvalita: 100% čistý a prírodný, botanicky a biochemicky definovaný, nedenaturovaný, nezriedený éterický olej, kozmetická kvalita
 
INCI: Helichrysum italicum flower oil
Variety: Helichrysum italicum subsp. italicum - France
 
Poznámka: 2 ml produktu naplní menej ako polovicu 5 ml fľaše
 
Hlavné zložky: neryle acetate, gamma-curcumene, italidone

Vlastnosti Slamienkového esenciálneho oleja

 
Farba: svetlo žltá
Konzistentnosť: tenká
Voňavkárstvo: stredná / základná nota
Všeobecné použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria
Predtým, ako začnete používať éterické oleje, vám odporúčame prečítať si všeobecné bezpečnostné pokyny

Pôvod: Francúzsko

Vôňa: intenzívne charakteristická, sladká a zemitá, s náznakmi trávy, medovej slamy a ovocia

Vzhľad: slamovožltá kvapalina s nízkou viskozitou

Hlavné zložky: neryl-acetát, gama kurkumén, italidón

Odroda: Helichrysum italicum subsp. kurzíva

Poznámka: výrobok nenaplní 2 ml fľašu alebo 5 ml fľašu do polovice.

Použitie slamienkového esenciálneho oleja

napomáha vstrebávaniu krvných zrazenín, rýchlej redukcii modrín a podliatin
na zlepšenie vzhľadu akuperóznej pokožky podobnej akné
na omladenie pleti, ošetrenie proti starnutiu
na zlepšenie stavu a vzhľadu starnúcej pokožky
na zvýšenie pevnosti pokožky
na zmiernenie opuchov, kŕčových žíl, poranení tela
stimuluje zjazvenie
stimuluje krvný obeh
tíši kŕčové žily, strie
znižuje pocit ťažkých nôh
aktívne protizápalové, spazmolytické a antireumatické činidlo
olfaktívny účinok pomáha rozptýliť napätie, zmierniť ťažkosti z minulosti a zmierniť účinky emočného šoku
poskytuje podporu pri zmierňovaní príznakov menopauzy, najmä návalov horúčavy

Ako sa používa v kozmetike a aromaterapii
tento výrobok nie je sám o sebe odolný voči pokožke, môže sa používať iba rozpustený v rastlinnom oleji alebo obsiahnutý v kozmetických výrobkoch
môže sa pridať ako prísada na výrobu krémov, balzamov, mastí, olejových zmesí, sér

Upozornenie:
Nikdy nepoužívajte esenciálny olej v nezriedenom stave.
Pred použitím esenciálnych olejov vám odporúčame poradiť sa so svojím lekárom alebo certifikovaným aromaterapeutom na správne dávkovanie a použitie.
Esenciálne oleje uchovávajte mimo dosahu dojčiat, detí a všetkých domácich miláčikov.
Zatiaľ čo niektoré z Mayam éterických olejov sú terapeutické / potravinárske, neodporúčame používať éterické oleje na vnútorné použitie.
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom

 






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien