logo template4

Zázvorový esenciálny olej

Cena 4.59
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: M-1162
Výrobca: MAYAM
Záručná doba: 24 mesiacov
ks

Zázvorový esenciálny olej 10ml MAYAM

 
Balsamovo-drevitá, korenistá, zemitá s nádychom citrónových tónov, s teplou, stimulujúcou a revitalizujúcou vôňou. Kuchárske hodnoty a terapeutické výhody zázvoru sú známe veľmi dlho. Éterický olej získaný destiláciou rizómov (podpníkov) sa používa v aromaterapii pre svoj chutný a osviežujúci účinok.
 
Spôsob výroby: parná destilácia z koreňa (zázvoru)
 
Kvalita: 100% čistý a prírodný, botanicky a biochemicky definovaný, nedenaturovaný, nezriedený éterický olej, kozmetická kvalita
 
INCI: zingiber officinale root oil
 

Charakteristika zázvorového esenciálneho oleja

 
Farba: svetlo žltá
Konzistentnosť: mobilná
Voňavkárstvo: stredná / základná nota
Všeobecné použitie: kozmetika, aromaterapia, parfuméria
Predtým, ako začnete používať éterické oleje, vám odporúčame prečítať si všeobecné bezpečnostné pokyny

Geografický pôvod: Čína / India

Vzhľad: číra, bledožltá kvapalina s nízkou hustotou

Olfa-aktívne vlastnosti: silná, štipľavá, teplá aróma s drevitými, korenistými vôňami

Vlastnosti zázvorového esenciálneho oleja

analgetický a protizápalový, užitočný na zmiernenie bolesti kĺbov a svalov
stimuluje tráviaci systém
má stimulačný a osviežujúci účinok na nervový systém
sexuálny stimulant, osviežujúci
zlepšuje tón pleti, stimuluje rast vlasov

Ako vám pomáha
pri úľave od bolesti kĺbov a svalov, pri zahriatí končatín a svalov
nevoľnosť, opica, pohybová choroba alebo kinetóza (cestovná choroba)
nadúvanie, pomalé trávenie, nechutenstvo
v prípade všeobecnej únavy, impotencie, frigidity
v prípade plešatenia vypadávanie vlasov
v parfumovaní kozmetiky, výroba parfumov

Ako používať zázvorový esenciálny olej

táto prchavá látka sa nepoužíva na pokožku samotnú, iba ako prísada do kozmetických, parfumových a aromaterapeutických prostriedkov
zriedený rastlinným olejom na masáž bolestivých miest alebo povrchov, ktoré potrebujú stimuláciu alebo zahriatie
zriedený rastlinným olejom na prípravu svalov pomocou masáže pred namáhaním
ako zložka pri príprave topických analgetických krémov, balzamov, mastí alebo gélov
zriedený rastlinným olejom, na masáž chrbta alebo hrudníka, na zvýšenie sexuálnej túžby alebo pri všeobecnom vyčerpaní
zriedený rastlinným olejom alebo ako prísada do masážneho krému na masáž brucha v prípade tráviacich problémov
na teplé obklady, zažívacie ťažkosti, koliku, kŕče, nadúvanie
inhalovaný v prípade nevoľnosti, zažívacích ťažkostí, kocoviny, pohybovej choroby
okrem iných éterických olejov umiestnených vo výparníkoch, vonných sviečok, je možné nastriekať v interiéri
proti vypadávaniu vlasov: ako prísada do šampónov, pílingov, masiek na vlasy alebo zmiešaná so šampónom používaným na umývanie.
na výrobu pevných alebo tekutých parfumov

Upozornenie:
Nikdy nepoužívajte esenciálny olej v nezriedenom stave.
Pred použitím esenciálnych olejov vám odporúčame poradiť sa so svojím lekárom alebo certifikovaným aromaterapeutom na správne dávkovanie a použitie.
Esenciálne oleje uchovávajte mimo dosahu dojčiat, detí a všetkých domácich miláčikov.
Zatiaľ čo niektoré z Mayam éterických olejov sú terapeutické / potravinárske, neodporúčame používať éterické oleje na vnútorné použitie.
 
Skladovanie: na chladnom a suchom mieste, chránené pred svetlom





Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien