logo template4

Marhuľový olej Bio, panenský

Kód produktu: M-1052
Výrobca: MAYAM
Záručná doba:: 24 mesiacov
Dostupnosť: na sklade
6.99
ks

BIO VIRGIN Marhuľový olej 50ml MAYAM

 
Veľmi všestranný marhuľový olej, cenený pre svoje hydratačné, výživné a regeneračné schopnosti, napomáha obnove buniek, je známy pre svoju schopnosť dodať pleti krásny lesk.
 
Výroba: zo semien lisovaná za studena
 
Použitie, aplikácie
Nie je príliš mastný, dobre sa šíri a rýchlo sa vstrebáva. Zjemňuje pokožku, vláčnosť a žiarivosť.
Všetky typy pleti, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo, zvlášť vhodné pre zrelú a citlivú pokožku, očné krémy, prípravky po opaľovaní a starostlivosti o dieťa, masážne oleje.
Odporúčaná dávka: do 100%
 

Prunus armeniaca, Marhuľový strom

Je to veľmi bežný ovocný strom známy po celom svete. Patrí medzi nižšie stromy patriace do čeľade Rosacea Prunus, dorastá do výšky len 8 až 12 metrov. Je známy pre jeho nádherné ružové kvety, ktoré vás určite očaria na pohľad ako aj ich zaujímavou vôňou. Pôvodom je to strom z Číny, avšak z arménska pochádza jeho odborný názov Prunus armeniaca, kedže sa tam po celé stáročia pestoval a je neodmysliteľnou súčasťou danej oblasti.

Marhuľový olej je ľahký je skvelou všeobecnou prísadou do väčšiny druhov kozmetiky. Nezanecháva stopy, dobre sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva pokožku lesklú.

Kvalita: MAYAM marhuľový olej, organický, panenský - prírodný, organický produkt certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife

Spôsob výroby: zo semien zrelého ovocia lisovaním za studena

Geografický pôvod: Španielsko / Turecko / Pakistan

Vzhľad: žltkastá číra kvapalina s nízkou hustotou s mierne charakteristickým zápachom

Na pokožke: rýchle vstrebávanie, zanecháva suchý pocit, mierne alebo nekomedogénny. *
* Komedogénnu vlastnosť nemožno vedecky zmerať ani zistiť. Olej, ktorý je komedogénom, môže dočasne upchať póry, ale nemusí nevyhnutne vytvárať akné, čierne bodky a akné u každého človeka. Tí, ktorých pokožka je náchylná na akné, nepoužívajú samotný komedogénny olej, samotné emulzie alebo zmesi ďalších prísad.

Zloženie (INCI): prunus armeniaca kernel oil *
* 100% zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Prírodná, organická (bio) kozmetika, certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife, v súlade so štandardom ECOCERT

Vlastnosti - marhuľový olej

regeneračný, povzbudzujúci účinok
zvlhčujúci, výživný
oneskoruje starnutie pokožky
jemný, zmierňuje pocit suchej pokožky
rozjasňuje a hodvábne vplýva pokožku
chráni pred dehydratáciou
zmierňuje zápal, svrbenie a začervenanie
spevňuje hydrolipidovú vrstvu

V čom nám môže pomôcť
pre všetky typy pleti, najmä matnú, unavenú
na starostlivosť o suchú, vráskavú pokožku
na unavenú, nepružnú, tónovanú pokožku
pre citlivú, mierne podráždenú pokožku
pre neživú, matnú pokožku
na masáž tváre
umývanie make-upu
na starostlivosť o krk a dekolt
starostlivosť o oblasť okolo očí
na starostlivosť o pokožku tela

Marhuľový olej použitie v kozmetike

sa môže nanášať na pokožku samostatne bez riedenia
ako prísada do všetkých druhov denných krémov a emulzií
v zmesi s inými olejmi a účinnými látkami rozpustnými v oleji ako zložka olejov na tvár a prípravkov na masáž tváre
ako prísada do olejov používaných na masáž tela spolu s ďalšími špecifickými prísadami
bez riedenia alebo ako prísada do prípravkov na starostlivosť o krk a dekolt
do telových mliek, pleťových mliek ako prísada
ako zložka pred a po slnečnom žiarení
ako prísada do sér a krémov pripravených na starostlivosť o oči

Špeciálne synergie

s jojobovým alebo makadamiovým olejom na zmiešanú alebo mastnú pokožku tváre

zmiešaný s ružovým, borákovým a opunciovým olejom pre suchú, zrelú pokožku

zmiešaný s mrkvovým olejom, rakytníkovým olejom a nechtíkovým olejom pred opaľovaním

zmiešaný s kakaovým maslom alebo bambuckým maslom na starostlivosť o veľmi suchú pokožku

murumuru s maslom na starostlivosť o ruky

na spevňujúcu masáž tváre zmesou skvalénu a sedmokráskového oleja

s ľaliovým olejom na zosvetlenie farby pleti

Skladovanie: ako olej odolný voči oxidácii. Skladujte pri izbovej teplote, najlepšie pri teplote do 25 ° C, chránené pred vlhkosťou a svetlom, v pôvodnom obale.

Bezpečnostné údaje: na kozmetické použitie






Pozri.sk - vyhľadávačPricemania.sk – Porovnanie cien